Super Mario-spil bliver angiveligt opdateret til Nintendo Switch

Vi er blot nogle få måneder fra, at Nintendos mest ikoniske karakter fylder 35 – og det tyder på, at Nintendo fejrer hans fødselsdag med opdateringer til de klassiske Super Mario-spil.

Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy får angiveligt alle en remaster-behandling til selskabets nyeste konsol, Nintendo Switch, lyder det fra VGC og Eurogamer. Det siges også, at der er planer om at re-release det meste af Super Marios 35-årige bagkatalog til Nintendo Switch. Nintendo har dog ikke ønsket at kommentere på rygterne.

Nintendo Switch – den yderst populære spillekonsol, der blev udgivet af den japanske gigant tilbage i 2017 – er allerede hjem til mange Super Mario-titler. Det er blandt andet de tre originale Super Mario Bros-spil, Super Mario World og Super Mario Odyssey – og nu er turen angiveligt kommet til Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy.

Nintendo er angiveligt tidligt i forløbet, og de vil derfor ikke udtale sig om emnet. Det tyder på, at vi hører mere til juni.

SM

Hvis rygterne viser sig at være sande, så er det noget, der virkelig kan indbringe Nintendo en masse penge. Det kan være, at de sælger alle tre spil i én samlet pakke, som nok vil koste 385-400,- DKK, hvilket mange Switch-ejere ville hoppe på lige med det samme. Jeg føler, at der er ét problem. Det tyder på, at Super Mario Galaxy 2 bliver efterladt i kulden, og hvis Super Mario Galaxy 2, der er det eneste gode 3D Mario-spil, heller ikke bliver bragt tilbage, så ville det være trist. Vi kan håbe på, at Super Mario Galaxy Remastered indeholder begge titler i én. Der er dog intet, der tyder på, at dette kunne blive en realitet, men jeg krydser fingre.

Som tidligere nævnt, så er Nintendo angiveligt meget tidligt i forløbet, men grundet denne malstrøm af rygter, så forventer man, at de lander til Switch senere på året. Og så går der forhåbentligt ikke længe, inden vi hører fra Nintendo.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *