Apex Legends Season 5 hinter mindeværdigt Titanfall 2-level

Sæson 5

Apex Legends’ Season 4: Assimilation er sat til at slutte d. 5. maj. Respawn har dog allerede antydet, hvad der i vente i sæson 5.

Det seneste fund er et easter egg til det mest berygtede level i Titanfall 2 – og det giver god mening eftersom Respawn har sagt, at sæson 5 ville komme med en behagelig overraskelse for Titanfall-fans.

Hvis du lander ved The Dome på World’s Edge, kan du nu finde en mystisk datapad i én af hovedbygningerne. Hvis du ser på den, vil du kunne se, at det giver adgang til noget, der stammer fra ARES-divisionen. Hvis du samler den op, vil der komme en kort meddelelse op på skærmen, der siger, at der flere hemmeligheder, der skal frem i lyset. Det tyder på, at nøglen er Singh Labs. Reddit-brugeren HIRUZENandENMA var den første til at finde den ovennævnte datapad og derved afsløre den fulde besked – hans Reddit-opslag kan ses nedenfor.

I found an easter egg of ARES division from Titanfall in Dome. It seems to be related to the Singh Labs in Kings Canyon but i have no idea what it activates. from apexlegends

Hvordan skulle dette binde Apex Legends sammen med Titanfall 2, spørger I. ARES er en arkæologisk forskningsafdeling. De er en del af IMC, som du møder i Titanfall 2s mindeværdige Effect And Cause-level, der finder sted på planeten Typhon. ARES forsøgte at reparere det farlige Fold Weapon, der benytter fremmed teknologi, der gav brugeren mulighed for at bøje tid og rum. Du ødelægger dette våben i Titanfall 2, men Respawn har længe antyder, at en anden gruppe forsatte arbejdet med at fikse våbnet.

Tilbage, da Sing Labs blev tilføjet som en permanent del af Kings Canyon under Voidwalker-begiveneden og Crypto så dagens lys, var der en bærbar computer, som du kunne interagere med, der afslørede, at inden hun blev til Wraith, eksperimenterede Renee Blasey med et finde en måde, hvorpå hun kunne rejse mellem dimensioner. Takket være den den animerede Voidwalker-kortfilm, ved vi, at Wraith oprindeligt kommer fra Typhon – og hun kunne have en forbindelse til ARES, og at den forbindelse kan være drivkraften bag det, der venter os i sæson 5.

Wraith er ikke den første legende, der opdager, at hun har en forbindelse med IMC. Crypto fik fabrikeret beviser mod sig af The Syndicate, et selskab, der blev afsløret i nogle e-mails mellem dem og Hammond Robotics, som engang var en del af IMC. Revenant hader Hammond Robotics, for at tvinge ham til at være deres slave, og han går sågar så langt, som at dræbe virksomhederes mester, Forge, på live-tv.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *