Crysis Remastered kommer til sommer

Crysis

Har du nogensinde stillet dig selv spørgsmålet: ”kan du spille Crysis på Nintendo Switch?”, så har Crytek nogle spændende nyheder til dig.

Crysis Remastered, en opdateret version af first-person-shooteren fra Crytek, kommer ikke kun til PC, Playstation og Xbox, men også til Nintendo Switch. Crytek bekræftede dette i et blogindlæg i efter en lækage. Crysis Remastered er sat til at komme på gaden til sommer

”Vi er glade for at arbejde med Crysis-franchisen igen og bringe alle fans et remastered, der er deres passion for spillet værdigt. Det er en spændende mulighed for at bringe Crysis tilbage på PC, Playstation, Xbox – endda Nintendo Switch! – så en helt ny generation af spillere kan opleve spændingen af en nærkamp i nanosuit”, siger Crytek CEO, Avni Yerli.

Twitter-brugeren Iashman opdagede en Crysis Remastered-hjemmeside, som nu er blevet fjernet, og på siden var det beskrevet i detaljer, hvad spillet kommer til at indeholde:

”Crysis Remasterede bringer nye grafiske funktioner, teksturer af høj kvalitet, CRYENGINEs oprindelige hardware på PC, Playstation, Xbox og – for første gang nogensinde – Nintendo Switch”.

Crytek fik også lækket kunstværket, hvilke yderligere bekræfter, at sci-fi-shooteren kommer til Nintendo Switch. Nu hvor Crytek har gjort det officielt, ved vi lidt mere om, hvad udvikleren sigter mod med remasteren:

”Crysis Remastered vil fokusere på det originale spils single-player-kampagne. Det vil indeholde højkvalitetsstrukturer, HD-teksurpakker, nye lysindstillinger, motion blur og meget andet”, skriver de på blogindlægget.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *