De bedste gaming stole – Se listen her

eSport, streaming og bare gaming generelt er blevet uhyre populære fritidsinteresser for mange mennesker verden over. Derfor, hvis du, ligesom dem, er en passioneret gamer, eller bare spiller lidt casual i ny og næ, så er en gamer stol lige så uundværlig som dit headset, keyboard og mus.

Det kan godt være, at dit set-up ser færdigt ud, hvis du har en god computer, god skærm og det bedste tastatur og mus. Det betyder dog intet, hvis du ikke sidder godt, når du spiller. Det er noget, der kan ødelægge din gaming-oplevelse, hvorfor komforten er så uhyre vigtigt.

Det er derfor vigtigt, at du finder en gamer stol, hvor du kan sidde i timevis uden ende. Du kan støde på mange mennesker, der hævder, at en kontorstol vil gøre arbejdet lige så fint, men det passer ikke. Det bedste ville uden tvivl være at investere i en stol, der er udviklet til gamere.

Paracon Rogue / 1.399,- kr. / Se her

Hvis du finder stolthed i at købe udstyr, der er produceret af danske brands, så er Paracon måske brandet, du har ledt efter. De har på relativt kort tid taget markedet med storm. De har flere gamer stole, der er kåret som bedst i test, hvilket bevidner om fantastisk kvalitet.

Paracon markedsfører sig ved at sige, at de laver lige så gode stole som de store mærker, men til en lavere pris. Det betyder, at du ikke får en dyr gamer stol, hvor du betaler for mærket, men derimod en gamer stol, der er udviklet i til gamere, som ikke kommer til at sprænge budgettet.

Udviklet af gamere

Paracons gamer stole er udviklet af gamere, hvorfor de har styr på, hvad man ønsker sig i en gamer stol. Det vigtigste vil altid være komforten, så du kan udstå de lange sessions, hvor du sidder i din stol i flere timer. Det er derfor, at Paracon udelukkende bruger de bedste materialer.

De har også styr på designet af deres stole, og især deres Paracon Rogue-model. Det er et meget stilrent design, hvor de har formået at inkorporere nogle lækre detaljer. Du vil blandt andet få et justerbart armlæn, som du kan tage op og ned og dreje, så det passer perfekt til dine behov.

Holdbare materialer

Hvis man kigger på materialerne, så er de, såvel som konstruktionen, meget holdbare. Paracon Rogue består nemlig af PU læder, der sikrer, at stolen har en lang levetid. De har også tænkt på brugervenlighed, da nakke- og lændepuder kan monteres ved hjælp af en klikfunktion.

Hjulene har heller intet problem med at følge med. De er store, men de har intet problem med at køre på hverken gulv eller tæpper. Det er dog typisk en god idé at anskaffe sig et underlag til sin stol. Paracon Rogue er alsidig og kan holde til meget. Det er en model, der er gennemført.

Detaljer:

 • Sæddebredde: 53 centimeter
 • Sædedybde: 50 centimeter
 • Justerbare armlæn

Noblechairs Hero / 3.190,- kr. / Se her

Noblechairs har markedsført sig selv ved at sige, at de ønsker at revolutionere markedet, hvorfor de er meget innovative og fremadseende. Det har også bevirket, at de har fundet flere priser for deres gamer stole, der modtager meget rosende kommentarer for deres sublime kvalitet.

De går ikke på kompromis med noget som helst, da de ønsker at give forbrugeren den bedste gaming-oplevelse, man kan få. Det er derfor ikke overraskende, at den ligger i den dyrere ende af skalaen, men stolen har meget, der er med til at opveje prisen. Der er intet at sætte en finger på.

Sublim komfort

Noblechairs har i den grad komfort på førersædet. Det største salgspunkt må siges at være stolens nakkepude, der er lavet af memoryskum, hvorfor det vil passe perfekt til dit hoved. Hvis I har et headsets, hvor ørepudderne er af førnævnte materiale, så vil I kende til den høje komfort.

Det er en fantastisk nakkepude, der spiller i harmoni med stolens indstillingsbare armlæn, der giver dig friheden til at justere det i alle retninger, så det er tilpasset bedst muligt efter dine behov. Det samme gælder lændestykker, som du også vil kunne rykke frem og tilbage og justere på.

Ergonomisk design

Hvis man kigger på ovenstående, så er det ikke svært at se, at det er en ergonomisk gamer stol, der sikrer dig sublim komfort, selv efter mange timers spilleri. Det er værd at notere, at stolen er lidt større end mange af sine konkurrenter, hvorfor den vil opbruge mere af dit rum.

Det er til gengæld noget, der vidner om høj komfort, hvorfor stolen er det hele værd. Noblechairs Hero-model kan sågar holde op til 150 kilo, og valget af materiale har været spot-on, eftersom materialerne gør, at stolen er meget holdbar, og den kan dermed holde i mange år.

Detaljer:

 • Vippefunktion
 • PU Læder
 • Integreret hovedstøtte af memoryskum
 • Fodhvilere på stjernerammen

L33T Gaming E-Sport Gaming Stol / 1.999,- kr. / Se her

Hvis du ønsker en stol, der udelukkende er bygget af de bedste materialer, og som samtidig har en til dels overkommelig pris, så er denne L33T-model en god kandidat. Gaming E-Sport-stolen består nemlig af ekstra stærke materialer, hvorfor du vil kunne få fornøjelsen af stolen i flere år.

L33T har lagt fokus på, at stolen skal være komfortabel, rummelig og ergonomisk. Det har de formået til punkt og prikke, eftersom man sidder fantastisk i stolen, der er overtrukket med PU-læder, som du ikke får problemer med at holde pænt og rent, og ellers går alt af med en klud.

Opretholder din holdning

Du får med i prisen såvel nakkestøtte som lændepude. Det sikrer, at du hele tiden opretholder din holdning uanset hvor mange timer, du har tænkt dig at spille. Du vil dermed ikke få ondt i ryggen, lænden eller nakken, så du vil kunne udstå det hele lange sessions, uden nogen form for gener.

Denne model har naturligvis også et justerbart armlæn samt ryggen, hvorfor alt du foretager dig i stolen, vil passe til netop dine behov. Det betyder, at du altid vil kunne finde indstillingen, der passer dig og dine behov. Det er sågar muligt at fjerne armlænene, hvis de ikke er behagelige.

Tilpasning er nøglen

Det er, som nævnt ovenfor, muligt at tilpasse og justere på stolen på alverdens måder. Det er noget, som L33T har lagt et kæmpe fokus på. De ønsker, at forbrugerne skal opnå den bedst mulige gaming-oplevelse, hvor de håber, at denne stol kan bidrage til netop dét.

Du vil aldrig mærke ubehag i hverken nakke, lænd eller ryk, hvorfor stolen gør, hvad den skal. Den udfører sit arbejde til punkt og prikke, samtidig med, at den ser brandgodt ud. Det er et flot og stilrent design, som oser af minimalisme. Det er en gamer stol, der er udført til perfektion.

Detaljer:

 • Justerbart ryglæn
 • Kapacitet: 150 kilo
 • Sædedybde: 49 centimeter
 • PU-læder
 • Medfølgende lænd- og nakkepude

Arozzi Ezo Gamer Stol / 1.199,- kr. / Se her

Hvis du ønsker en stol, der ikke sprænger budgettet, så er Arozzi en god kandidat. De har længe gjort sig bemærket i det lavere prisklasser, hvor du får en overraskende lækker gamer stol for pengene. Det er nemlig en stol, der stadig kan tilbyde overraskende høj kvalitet.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Arozzi, ligesom så mange andre, drager inspiration fra racer-verden, med deres sæde. Det skal dog ikke fjerne fokus fra den høje kvalitet, hvilket stamme fra den tykke polstring af armlæn, sæde og ryglæn. Du vil derfor altid sidde blødt.

Ergonomisk design

Denne model vil sikre, at du altid sidder blødt, og at du opnår den bedst-mulige komfort. Det er nemlig noget af det vigtigste, når du sidder og spiller – også selvom, du har spillet i ti timer. Derfor, så er det også vigtigt, at ergonomien er i top, og den er den i den grad, når vi snakker Arozzi.

De har udstyret stolen med et sæde, der er ergonomisk korrekt. Du vil derfor sidde korrekt på stolen, og din krop vil altid få støtte. Det er nemlig vigtigt at huske, at komforten ikke er nok i sig selv, hvis din krop ikke får støtte. Det vil se dig ende med ryg- eller nakkeskader.

Det er en solid konstruktion

Det kan virke som om, at stolen er billigt bygget, fordi den er forholdsvist let. Det er dog ikke sådan, det forholder sig med Arozzi. Det er nemlig en solid konstruktion, men som samtidig giver dig friheden til at flytte rundt på stolen. Det er ikke noget, der påvirker kvaliteten.

Stolen er nemlig uhyre robust og stabil, hvorfor den også vil kunne udstå det meste. Arozzi har udstyret stolen med nylonhjul, hvilket mange velkommer med åbne arme. Det er naturligvis også muligt at rotere 360 grader på stolen, som du kender fra de fleste kontorstole.

Detaljer:

 • Sædebredde: 53 centimeter
 • Sædedybde: 51 centimeter
 • Højde: 115-125 centimeter
 • Ryghøjde: 75 centimeter
 • Nylonhjul

DXRacer FORMULA F08-N / 2.190,- kr. / Se her

De mange gamere verden over vil nikke genkende til at kende DXRacer, som nok er et af de største brands i verden, når vi snakker gamer stole. Det kunne skyldes, at én af deres serier har gjort sig positivt bemærket verden over, hvor den er blevet rost til skyerne – og det er deres Formula-serie.

Den går også det forkortede navn, F-serien. Det er den originale serie fra kolossen, der har banet vejen for mange andre serier. Det betyder, at der ikke er sparet på noget, hvilket du hurtigt vil kunne se og mærke. Det er nemlig en elegant og moderne gamer stol, der har alt, du skal bruge.

Du får maksimal støtte

Formula-serien er designet og udarbejdet med tanken om, at de vil give forbrugerne den bedst-mulige støtte. Det er fordi, at når du sidder ned og gamer, så har din krop nogle punkter, der bliver mere udsat end andre. Det er noget, som DXRacer også ved, hvorfor den vil støtte disse punkter.

Det betyder, at du vil kunne sidde i stolen i mange, mange timer, næsten uafbrudt, uden at kunne mærke noget ubehag i kroppen. Det er noget, som er uhyre vigtigt for gamere, der spiller i mange timer, men det kan også være, at du sidder meget ned på dit kontor, hvor det også vil hjælpe.

Det ergonomiske design

DXRacer har formået at producere en stol, hvor ergonomien er på sit højeste, og det har de formået at opnå på allerfornemste vis. Det er samtidig noget, de har opnået uden at gå på kompromis med noget, herunder udseendet, som både er stilrent og moderne.

Det er naturligvis også vigtigt, at du har muligheden for at indstille din stol, så den passer til dine krav og behov. Det er naturligvis muligt med denne stol, hvor du kan indstille den, så den passer til lige netop dine behov. Det gælder både ryglæn, armstøtte, højden og endda mere til.

Detaljer:

 • Sædebredde: 37 centimeter
 • Sædedybde: 45 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 42-53 centimeter
 • Ryglænshøjde: 82 centimeter
 • Vægtkapacitet: 100 kilo

Nordic Gaming Racer / 1.279,- kr. / Se her

Det siges, at man får, hvad man betaler for. Det er delvist rigtigt, men mange tror, at man skal betale flere tusinde kroner, hvis man ønsker en god gamer stol. Det er dog ikke helt rigtigt. Du kan være heldig at finde nogle billige juveler, såsom denne gamer stol fra Nordic Gaming.

Hvis man ønsker komfort, så skal man typisk betale gode penge for det. Det er dog ikke noget, der gør sig gældende her. Det er nemlig en superfin stol, der er designet med fokus på ergonomi og komfort. Det vil derfor være muligt at sidde i stolen i mange timer i træk, uden at nogen gener.

Indstillingsfri efter dine behov

Hvis man skal fremhæve et klart salgspunkt ved denne model, så må én af de helt store fordele være, at man kan indstille stolen, som du ønsker. Det er nemlig ikke alle stole, der ligger i denne prisklasse, som kan bryste af sig med noget som dette, hvorfor det er en glædelig overraskelse.

Du vil både kunne justere armlænet, hvis du ønsker det, men også eksempelvis ryglænet, der kan indstilles til flere forskellige positioner. Det er nemt og enkelt, hvilket ikke blot øger din komfort, men det betyder også, at stolen er med til at give dig den nødvendige støtte, som du har brug for.

Formel 1-sædet

De mange gamer stole, der bliver produceret i verden, har ofte draget inspiration fra racer-verden, når det kommer til deres sæder. Nordic Gaming er ingen undtagelse, hvor de har draget inspiration fra selvsamme verden, hvilket kommer til klart udtryk i designet og udformningen.

Der er dog en mening med, at mange tager udgangspunkt i Formel 1. Det er fordi, at det er et sæde, der er udstyret med en skal, hvilket vil bevirke, at ergonomien er helt i top. Du vil dermed komme til at sidde fantastisk, hvilket du vil kunne blive ved med i flere år.

Detaljer:

 • Sædehøjde: 35-43 centimeter
 • Sædedybde: 52 centimeter
 • Sædebredde: 53 centimeter
 • Ryglænshøjde: 92 centimeter
 • Vægtkapacitet: 120 kilo

DXRacer KING / 3.149,- kr. / Se her

Det er nævnt længere oppe, at DXRacer er blandt de helt store mastodonter på markedet. Det har de prøvet at cementere ved at lave en royal serie af gamer stole. Det er sågar én af deres bedste serie, som de har valgt at kalde for KING-serien, hvilket denne stol er en del af.

Det er en serie, hvor stolen får dig til at føle som en majestæt. Det er derfor ikke overraskende, at stolen også er lidt større end hvad man ellers har set fra deres konkurrenter. Den er nemlig både højere, bredere og dybere, hvorfor der er plads til enhver i en stol som denne.

DXRacers bredeste serie

Du havde nok gættet det i forvejen, men DXRacers KING-serie har ikke sparet på noget. Du får en stol, hvor både komforten, udseendet og funktionaliteten er fremragende. Det skulle den også gerne være, da du alligevel betaler for en stol, der ligger i en lidt højere prisklasse.

KING-serien, eller K-serien, er DXRacers bredeste serie. Det er lige før, at stolen er så stor, at du næsten føler, at du sidder i en sofa. Du skal derfor aldrig være i tvivl om, hvorvidt du køber en stol, der har komfort i højsødet. Det gælder ikke blot denne serie, men også DXRacer som brand.

Fokus på ergonomien

Du vil først og fremmest få fem-dimensionelle sædeindstillinger og justerbare armlæn, der vil være med til, at du får en stol, der er indstillet efter netop dine behov. Det gør det hele mere personligt, og det vil i den grad bidrage til, at du opnår den bedst-mulige gaming-oplevelse.

De formår også at opnå et ergonomisk design, dog uden at gå på kompromis med noget andet. DXRacer har tænkt på enhver linje, kurve og overflade, som, når kombineret, vil give dig maksimal støtte og komfort. Du vil derfor stadig sidde som en konge, selv efter ti timers uafbrudt spilleri.

Detaljer:

 • Sædebredde: 40 centimeter
 • Sædedybde: 48 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 51-61 centimeter
 • Ryglænshøjde: 84 centimeter
 • Vægtkapacitet: 150 kilo

Paracon Knight / 1.799,- kr. / Se her

DXRacer er ikke det eneste brand, der fortjener kærlighed på denne liste. Paracon, den danske producent, laver nemlig også fantastisk udstyr til gamere. De er særligt dygtige, når det kommer til deres gamer stole. Det er dermed et brand, som du roligt kan vælge at købe en stol fra.

Paracon Knight er én af deres bedste modeller, som de har produceret i gamingøjemed. Det er dog en stol, der giver den nødvendige støtte, hvorfor du også sagtens vil kunne bruge den, når du sidder og arbejder. Det skyldes stolens ergonomiske komfort, som de i den grad har haft fokus på.

Polstret til perfektion

Paracon fokuserer altid meget på komforten. Det er dog ikke det eneste, de har fuldstændigt styr på. Det er også en stol, der kan bryste sig af at have et meget lækkert design, der er blevet polstret yderst generøst. Det er noget, du kan virkelig kan mærke gør en forskel, når man tænker komfort.

Den generøse polstring står dog ikke alene, når det kommer til at bidrage til komforten. Noget andet, der hjælper på ovenstående, er stolens høje ryg og justerbare nakkestøtte. Du vil også selv kunne vælge, om du ønsker at bruge lændepuden, der føler med, når du køber Knight-modellen.

Justerbar i mange positioner

Det er en fryd at sidde i Knight-modellen. De har udstyret stolen med et hav af funktioner, herunder justering af sædehøjde og polstrede armlæn, som også er justerbare. Det vil også være muligt at justere ryglænet, som du kan justere, eller du kan vælge helt at låse det.

Du får samtidig et sæde, der er betrukket af kunstlæder af højeste kvalitet. Det giver ikke blot stolen et flot, minimalistisk design, men det betyder også, at stolen er meget komfortabel. Det er slutteligt også et materiale, som du nemt kan rengøre, hvis du nu skulle være så uheldig at spilde.

Detaljer:

 • Sædebredde: 56 centimeter
 • Sædedybde: 50 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 50-61 centimeter
 • Ryglænshøjde: 83 centimeter
 • Vægtkapacitet

DXRacer DRIFTING / 2.290,- kr. / Se her

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at DXRacer laver nogle af de bedste gamer stole, du kan få på markedet på ethvert givent tidspunkt. Det er noget, der har været med til, at de nu kan kalde sig den største producent af gamer stole i verden. De laver nemlig også nogle af de bedste i verden.

Det inkluderer nemlig også deres Drifting-serie, der er én af de mest populære serier. Det er en serie, der kan bryste af sig med moderne og elegante stole, der kan bruges til såvel gaming som kontorarbejde. Det skyldes, at du får en stol, der støtter alle de udsatte punkter i din krop.

Den ergonomiske gamer stol

Det beskrevet længere oppe ved de andre modeller, at DXRacer prøver at give forbrugeren den bedst-mulige oplevelse, ved at producere stole, der har et ergonomisk design. Drifting-serien er naturligvis ingen undtagelse, som samtidig kan bryste sig af med et moderne og stilrent look.

Det er et brand samt serie, der har fokus på, at det skal være så komfortabelt som muligt. Det er dog ikke nok, at den blot er komfortabel indledningsvist, men også efter flere timers spilleri. Det gør den ved hjælp af støtte de helt rigtige steder, hvorfor man netop ikke vil få smerter.

Stol for gamere, af gamere

Det kan ses allerede ved første øjekast, hvad deres mål med denne stol har været. De har fokusere på gamere, som deres målgruppe, som typisk bruger flere timer i stolen. Det er en stol, som du sagtens kan bruge i flere timer om dagen, uden at noget vil være til gene eller skabe ømhed.

Det er nemlig vigtigt at notere, at en stol kan være yderst komfortabel, men hvis støtten er ikke-eksisterende, så vil det hele falde til jorden. Det er heldigvis noget DXRacer er klar over, hvorfor Drifting-serien ikke blot yder høj komfort, men også formår at støtte de mest udsatte steder.

Detaljer:

 • Sædebredde: 31 centimeter
 • Sædedybde: 51 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 44-53 centimeter
 • Ryglænshøjde: 79 centimeter
 • Vægtkapacitet: 100 kilo

Paracon BRAWLER / 999,- kr. / Se her

Det er lige før, at man bør kalde Paracon for det danske DXRacer. Det har efterhånden nået en vis status hertillands, hvor de flere gamere vil nikke genkende til, at de laver stole af høj kvalitet. Det er nemlig blevet et forholdsvist velrenommeret brand, der laver stole til skarpe priser.

Paracon stormer fremad på markedet, og det er ikke svært at se, hvorfor de gør det. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at deres Brawler-model har bidraget til dette. Det er en gamer stol, som bestemt kan anbefales til gamere, der ønsker en god stol, men uden at betale en bondegård.

Ergonomisk design til alle kropstyper

Paracon formår også med denne model at producere en stol, der passer til alle kropstyper, samtidig med, at den er udført i de bedste materialer. Du får ikke blot en stol, der ser godt ud på værelset, som du ovenikøbet kan få i mange farver, men som også er superlækker at sidde i.

Det gælder både, om du kun kan nå et hurtigt game League of Legends, eller om du har gang i den helt store session på ti timer. Det skyldes blandt andet, at du får puder, der kan indstilles, så de passer til netop dine behov, så du ikke vil mærke ubehag eller ømhed, når du spiller.

Indstillingsfri og lækre materialer

Du får muligheden for at gøre stolen mere personlig med alle indstillingsmulighederne. Du vil blandt andet kunne indstille ryglænet, endda helt op til 165 grader, så du kan sidde helt ret eller helt tilbagelænet. Det samme gælder armlænene, som du kan justere eller helt fjerne.

Det bliver beskrevet ovenfor, at stolen samtidig kan bryste sig af med gode materialer. I det menes der, at stolen er betrukket med PU-læder, som både er lækkert, men som også er meget nemt at holde pænt og rent. Stolens stel består af robust stål, så den også vil kunne holde til lidt af hvert.

Detaljer:

 • Sædebrede: 45 centimeter
 • Sædedybde: 47 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 47-56 centimeter
 • Ryglænshøjde: 79 centimeter
 • Vægtkapacitet: 100 kilo

Dutzo Pista V2 / 1.499,- kr. / Se her

Hvis du ønsker en stol, hvori du sidder perfekt, samtidig med, at den er ergonomisk, så er denne Dutzo Pista V2-model bestemt en god kandidat. Det er uhyre vigtigt, at din gamer stol er ergonomisk. Hvis den ikke er det, så kan det være fuldstændig ligegyldigt, at den er komfortabel.

Det har Dutzo dog styr på, hvilket vidner om en god stol. Dutzo opnår det ergonomiske design ved hjælp af nakkepude og lændepude, som sikrer, at du vil sidde i den rette siddeposition, uafhængigt af, hvor mange timer, du bruger foran skærm eller i stolen om dagen.

Indstilles efter dine behov

Det er også vigtigt, at man anskaffer sig en stol, der kan indstilles, så den passer ens egne behov. Det er naturligvis muligt med denne model fra Dutzo, hvor du kan justere på flere forskellige indstillinger. Det er meget vigtigt, da vores holdningspunkter og støttepunkter er forskellige.

Det vil derfor være muligt at justere på både armlæn, ryggen og sædet, hvorfor du vil opnå den bedste oplevelse med en model som denne. Det gælder både stolens komfort samt støtte. Stolen er sågar udformet i metal, hvorfor stolen også vil have en lang levetid, da den holder til det meste.

Lækkert betræk

Du skal ikke være bange for at ødelægge stolen, da den netop kan holde til diverse knubs. Dutzo Pista V2-modellen er betrukket af imiteret læder, hvorfor den er åndbar i selv de længste nætter foran computeren, eller hvis man har en af de længere dage på kontoret eller arbejde.

Den er udstyret med formstøbt skum, hvilket vil sikre, at den er yderst komfortabel. Den har, som nævnt ovenfor, et justerbart ryglæn, hvilke vil sige, at uanset om du sidder tæt på skærmen, eller om du foretrækker den tilbagelænede stil, så vil stolen fortsætte med at støtte de rigtige steder.

Detaljer:

 • Sæddebrede: 41 centimeter
 • Sæddedybde: 57 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 44-54 centimeter
 • Ryglænshøjde: 84 centimeter
 • Vægtkapacitet: 150 kilo

Alpha Gamer Polaris / 1.949,- kr. / Se her

Denne producent har, ligesom Paracon, hurtigt vokset sig til et velrenommeret brand. De har sågar formået at overtage en vis markedsandel, hvis man udelukkende kigger på deres gamer stole. Det kan blandt andet skyldes én af deres mest populære modeller, der oser kvalitet.

Det har nemlig oplevet enorm succes med deres racing-model, som er en kvalitetsrigtig stol til gamere, der ønsker en fantastisk stol, men som ikke ønsker at sprænge budgettet. Racing-modellen er produceret med fokus på den ultimative komfort og ekstra støtte til brugeren.

Ergonomisk stol

Det hele bunder nemlig ud i en flot, komfortabel og ergonomisk stol. Derfor, hvis du leder efter en stol, der er meget komfortabel, der ser godt ud, og som samtidig støtter alle dine udsatte punkter, så du ikke mærker ubehag eller får nogen form for gener, så er Racing-modellen en god kandidat.

Stolen er nemlig betrukket med PU-læder. Det giver ikke blot stolen et lækkert feel, som også er med til at gøre den så komfortabel, men det bevirker også, at stolen er meget nem at gøre rent, hvis du nu skulle være så uheldig at spilde noget. Det er brugervenlighed, når det er bedst.

Koldskum

Du får også fornøjelsen af koldskum i ryg og sæde, som igen bidrager til, at stolen er så komfortabel som den er. Du vil naturligvis også have muligheden for at indstille stolen, så den passer til netop dine behov. Det kan du blandt andet gøre via det justerbare ryglæn.

Det er dog ikke det eneste, du kan indstille. Du kan også indstille de medfølgende nakke- og lændepuder, så du kan opnå den ultimative gaming-oplevelse. Det er også muligt at justere sæddehøjden, og så vil man også kunne justere på armlænene i højden, bredden og vinkler.

Detaljer:

 • Sæddebredde: 50 centimeter
 • Sædedybde: 50,5 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 49-58 centimeter
 • Ryglænshøjde: 83,5 centimeter
 • Vægtkapacitet: 150 kilo

Arozzi Torretta / 1.899,- kr. / Se her

Hvis du ønsker en gamer stol, der er yderst behagelig at bruge, og som er lavet af de helt rigtige kvalitetsmaterialer, så er Arozzi Torretta den rigtige stol. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at stolen ikke blot ser utroligt stilet ud, men den kan også bryste af, at have høj kvalitet.

Det er sågar også en stol, der har en meget god holdbarhed og slidstyrke, hvilket vil bidrage til, at stolen har en meget lang levetid, hvorfor du vil have fornøjelsen af at have den i det hjem i lang tid. Tillæg dertil, at stolen også er ergonomisk, hvilket vil sikre, at du sidder perfekt.

Opretholder din siddeposition

Det ergonomiske design er ét af de vigtigste aspekter, du skal have i mente, når du køber en gamer stol. Det bidrager nemlig til, at de mest udsatte steder får den støtte, de har brug for. Du vil dermed undgå ubehag og gener, når du spiller med dine holdkammerater, uanset hvor lang tid.

Det hjælper også, at man har et hav af indstillingsmuligheder. Det inkluderer blandt andet nakke og lænd, hvorfor du vil have rig mulighed for at indstille stolen, så den passer perfekt til netop dig og dine behov. Det hele bidrager til, at du kan få den bedste gaming-oplevelse, når du spiller.

Letvægtskonstruktion

Og hvis det ikke skulle være nok, så er stolen bygget i en særlig letvægtskonstruktion. Det vil sige, at du nemt kan rykke stolen, hvis det ønskes. Det er ikke noget, der bidrager til kvaliteten, men det er alligevel et lækkert touch, som mange velkommer med åbne arme. Cadeau til Arozzi.

Detaljer:

 • Sædebredde: 52 centimeter
 • Sædedybde: 53 centimeter
 • Justerbar sædehøjde: 45-53 centimeter
 • Ryglænshøjde: 84 centimeter
 • Vægtkapacitet: 150 kilo

Hvorfor skal man købe en gamer stol?

Spørgsmålet, som mange ofte bliver stillet, lyder på, om det overhovedet er nødvendigt at anskaffe sig en gamer stol. Det er selvsamme personer, der spørger, om man ikke bare kan købe en kontorstol. Dét spørgsmål kan besvares meget nemt. Hvis du gamer, så bør købe en gamer stol.

Du kan først og fremmest bruge din gamer stol til såvel gaming som arbejde. Det handler dog også om, hvis du ser dig selv som en gamer, så bør du investere i en gamer stol, der er produceret til netop dette. Du vil dermed undgå ubehag i kroppen, og du vil ligefrem undgå skader.

Det er nemlig hårdt for din krop at sidde i stolen i så mange timer, som man ved, at gamere gør. Det kan resultere i skader i både nakke, skuldre og ryggen. Det kan endda resultere i varige skader, hvis man ikke er varsom. Det er derfor vigtigt, at man har en gamer stol, der hjælper på dette.

Gamer stole har et ergonomisk design, som vil sikre, at du undgår varige skader og gener, så du kan udstå de lange sessions, man engang er ude på. De helt gode vil sågar hjælpe med at regulere afstanden til skærmen, så du ikke får en slem hovedpine eller ondt i dine øjne.

Og netop fordi, at gamer stole hjælper med alt dette, så er det ikke overraskende, at mange af dem koster lidt. Det er dog ikke prisen, du skal lade dig skræmme af, da det skal ses som værende en investering i dig selv. Du får meget høj kvalitet og komfort får dine penge, og din krop siger tak.

Du skal huske at indstille stolen rigtigt

Hvis du er blevet overtalt til at investere i en gamer stol, så, som det allerførste, skal du huske at indstille den. Det får nemlig hele princippet til at falde til jorden, hvis du ikke indstiller den ordenligt. Du skal nemlig sørge for, at den er indstillet efter din krop, så du får den rigtige støtte.

Det bliver beskrevet mange gange, at man skal huske at indstille højden på din stol. Det kan ikke sige nok gange, da det er uhyre vigtigt. Det bevirker, at dine skuldrer slapper af og dine underarme løber parallelt mod gulvet og hviler afslappet. Derfor, så skal man huske at indstille højden.

Det bevirker også, at din lænd og numse er helt tilbage i sædet, ligesom din ryg vil være hvilende mod ryglænet. Det er sådan, du vil opnå den bedst mulige støtte, så du undgår varige skader. Derefter er det vigtigt, at du stiller stolen, så du er 50-70 centimeter fra skærmen.

Hvilken stol skal jeg vælge?

Hvis man investerer i én af sine hobbyer, så skal man naturligvis gøre sig nogle overvejelser, inden man kaster sig ud i et køb. Det kan være svært at overskue, hvilken stol man skal købe, når der findes en malstrøm af forskellige modeller. Du kan få alt fra de helt basic til helt high-tech.

Det nævnes ovenfor, at den bedste stol for din ven, ikke er den bedst stol, du kan få til dig selv. Det er derfor uhyre vigtigt, at du sætter dig ind alt, før de køber din næste stol. Det vil være med til, at du nemmere kan vælge mellem de mange stole, du kan få på markedet.

Kvalitetsmaterialer

Du skal have med i dine overvejelser, hvilket materiale, du ønsker, din stol skal være lavet af. Det er typisk stof, mesh og PU-læder. Det bedste ville være, hvis du kunne mærke materialerne, inden du vælger. Det er med til, at du får det bedst mulige indtryk, så du bedre kan vælge.

Det er ikke så ofte, du vil falde over gamer stole af mesh, da det typisk er kontorstole. Du vil derimod ofte finde falde over dem, der er betrukket af PU-læder. Det er det, der giver stolene deres look a la racer-sæder. PU-læder er også meget nemt at gøre rent, hvis du skulle spilde.

Prisen

Det spiller naturligvis en kæmpe rolle, hvilken stol dit budget rækker til. Det helt dyre ligger uden for manges budget, men det betyder dog ikke, at du ikke kan få en fantastisk gamer stol. De nogle lidt billigere modeller til under 1500,- kr. er også meget gode, hvorfor du ikke skal være nervøs.

Hvis budgettet derimod ikke spiller den store rolle for dit vedkommende, så vil de mere luksuriøse 2500-3000,- kr. måske være noget, du ville gå efter. Du vil sagtens kunne finde forskellene i listen ovenfor. Hvis du ønsker en gamer stol, som er uden for dit budget, så hold øje med tilbud.

Er nogle producenter bedre end andre?

Du har nok lagt mærke til, at nogle producenter bliver fremhævet mere end andre. Det skyldes, at nogle producenter er bedre end andre, hvorfor de naturligvis bør være i fokus. Igen, så handler det meget om personlige præferencer, hvorfor man ikke kan fremhæve én, der er bedst.

DXRacer

Det nævnes i listen, at DXRacer kan bryste sig af at være den største producent af gamer stole i verden. Der skal derfor ikke herske nogen tvivl om, at du uden tvivl har set en af deres modeller før. De er kendt for deres racer-inspirerede design, samt deres ergonomi, komfort og kvalitet.

De fokuserer meget på brugervenlighed. De ønsker, at deres forbrugere skal få den bedste oplevelse, når de gamer, og det kan man tydeligt mærke, når man sidder i deres stole. De har et meget bredt sortiment, som de inddeler i serier, hvilket også kan ses i listen ovenfor.

Paracon

De er ikke blot de nye spillere på markedet, men de er samtidig en dansk producent, der har formået at tage markedet med storm. De har overtaget en vis markedsandel på meget kort tid, hvilket skyldes, at deres modeller oser af kvalitet, samtidig med, at prisen er lav.

Det er nemlig noget, som mange værdsætter. Det siges, at deres stole har samme komfort og holdbarhed som f.eks. DXRacer-stolene, men blot til en lavere pris. Det er derfor ikke overraskende, at det er deres Rogue-serie, der har ramt det danske marked som lyn og torden.

Det er nemlig en stol, der er prissat på et meget lavt niveau, da du blot betaler for stolen, og ikke for selve mærket. Det er derfor ikke overraskende, at stolen får utroligt mange rosende ord med på vejen fra diverse spilmagasiner og spilsider. Derfor, hvis du ikke har et stort budget, så er Paracon det rigtige.

Disclaimer

Stolene, der er med på denne liste, er ikke testet af os, men derimod eksperter fra diverse spilsider og spilmagasiner. Det er en liste, som er udarbejdet ud fra deres anbefalinger.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *