De bedste PlayStation headset – Se listen her

Hvis du er ude efter et par gaming-hovedtelefoner til din PS4 eller Xbox, så kan det være, du føler dig lidt overvældet af malstrømmen af muligheder, der er på gaming-markedet. Det kan være meget nemt at gå galt i byen netop fordi, at der er så mange headsets at vælge imellem.

Det er vigtigt, at du vælger det rigtige headset, da det kan give dig en kæmpe fordel over din modstand. Hvis der er noget, som kan forbedre din PlayStation-oplevelse, så er det god lyd. Hvis du vælger det rigtige headset, så vil din gaming-oplevelse blive forbedret.

Hvis du ønsker det bedste gaming-headset til din PlayStation, så er det vigtigt, at du både overvejer lydkvaliteten og kvaliteten af mikrofonen. Det giver nemlig ingen mening at råbe instruktioner til dine holdkammerater, hvis de ikke kan forstå, hvad du siger til dem.

Kingston HyperX Cloud Revolver S / 1.209,- kr. / Se her

HyperX har fået opbygget sig en betydelig fanskare blandt gamere gennem de seneste par år. Deres Revolver S er ingen undtagelse. Det tilbyder nemlig et fantastisk Dolby 7.1 Surround Sound, hvilket bidrager til din gaming-oplevelse. Det er sågar uden, at du skal betale for en bondegård.

Det er nemlig et headset, der lyder fantastisk. Det får mange rosende kommentarer med på vejen af diverse eksperter. Det har nemlig en dyb, buldrende bas og en sprød diskant, der giver dig muligheden for at høre alle lydeffekter, hvor du vil kunne fordybe dig i dit spil.

Revolver S er meget behagelige

Det er hovedtelefoner, der er bygget af kvalitetsmaterialer, hvorfor de er yderst behaglige at have på. Det har et meget stilrent og klassisk design, hvor dets Dolby 7.1 Surround Sound er prikken over i’et. Det bidrager til, at du vil kunne lokalisere dine fjender, hvor end de er på mappen.

Det er blandt de bedste headsets, du kan få på markedet, hvorfor mange har valgt netop denne model. Det bliver ét af de bedste våben, du har i dit arsenal. Revolver, virksomhedens tredje version af sin bundsolide Cloud-serie, der bygger på fremragende lydkvalitet.

Designet er stilrent

Det er et slankt headset, der er prydet af sorte og røde farver. Det er bygget af materialer, der giver en førsteklasses fornemmelse. Det er udstyret, under metalrammen, med et blødt og behageligt pandebånd, der går i harmoni med headsettets ørepuder af hukommelsesskum.

Det er ikke et headset til den gamer, der ønsker, at sit headset lyser i millioner farver. Du vil nemlig opdage, at dette headset ikke spiller på gimmicks, men i stedet er enkelt, funktionelt og praktisk. Det er godt sammensat, holdbart og modulært. Det er bundsolidt og perfekt.

Detaljer:

 • Dolby 7.1 Surround Sound
 • Impedans: 30 Ohm
 • Mikrofon: Boom
 • Vægt: 376 gram
 • Ørepudemateriale: Hukommelsesskum

Turtle Beach Elite Pro 2 / 1.999,- kr. / Se her

Det er ikke nødvendigt at spendere store summer på et headset, hvis du ikke har kapitalen til det. Hvis dit budget derimod rækker, så anbefales det, at man køber et headset, der føles raffineret og premium. Turtle Beach Elite Pro-modellen ligger i den dyrere ende af prisskalaen.

Du får til gengæld, hvad du betaler for. Det er nemlig meget mere end dit gennemsnitlige gaming-headset, samtidig med, at det er mere robust. Det er i sandheden en manifestation af, hvad Turtle Beach som virksomhed er i stand til at udrette. Du skal dog være villig til at spendere lidt ekstra.

Design og funktioner

Dette Turtle Beach-headset udmærker sig som et headset med meget god lyd, samtidig med, at det er meget komfortabelt. Det har også nogle avancerede funktioner, men igen, så skal man betale ekstra for disse frynsegoder. Det er dog komforten og lyden, det skal handle om.

Det ser ikke ud til det, men det er i sandheden det mest komfortable headset, man kan få til sin konsol. Det tilbyder fantastiske ørepuder, der føles som hukommelsesskum i den måde, i den måde, de til passer sig om dit hoved, og så har de brugt kølegel i polstringen.

Ikke set et headset som dette

Det er sjældent, at man falder over et headset som dette. Det føles som en drøm at spille med det, når du indlever dig i dit spil grundet den fantastiske lydkvalitet. Det er samtidig utroligt velegnet til at neutralisere ekstern larm, hvilket også gør dem ideelle til LAN-begivenheder.

Turtle Beach Elite Pro Tournament-modellen skuffer heller ikke, når det kommer til lydkvaliteten. Det kan nemt tilsluttes din PlayStation ved hjælp af dets 3,5 mm. Jackstik, og headsettets 50 mm. drivere giver et meget afbalanceret lydbillede, hvor fodtrin og våben går gennem tydeligt.

Detaljer:

 • Dolby 7.1 Surround Sound
 • Mikrofon: Boom
 • Over-Ear
 • Drivere: 50 mm.

SteelSeries Arctis Pro + GameDac / 2.099,- kr. / Se her

SteelSeries, den danske producent, kan anses som værende de ubestridte konger, når det kommer til lyd. Arctis Pro er ingen undtagelse, og det er SteelSeries’ svar på verdens bedste headset. Også, hvis man spørger eksperter, så betragter de ligeledes dette headset som værende et af de bedste.

Det blev sågar kåret som det bedste gaming headset i 2019 af WIRED. Det amerikanske magasin er dog ikke det eneste, der hævder dette. Det har sågar scoret topkarakterer og vundet utallige tests hos såvel danske medier som internationale. Der skal derfor ikke herskes tvivl om kvaliteten.

Det er verdens første HiFi-headset

Det kan ikke blot bryste af sig med fortrinlig komfort, men det er også værd at fremhæve, at det er verdens første Hige-Fidelity-headset. Det betyder, at du ikke finder et headset, som lyder bedre end dette SteelSeries-headset. Det er dog ikke det eneste, det har kørende for det.

Lydkvaliteten er vigtig i såvel multiplayer som singleplayer, men når det kommer til multiplayer, så skal et gaming headset også have en god mikrofon. Det er dog også noget, som SteelSeries har fuldstændigt styr på, eftersom Arctis Pro er udstyret med en prisvindende mikrofon.

Surround Sound og letvægt

SteelSeries Arctis Pro består af en let aluminiumslegering og stålkonstruktion, som er blevet polstret med et vævet skibrillestof. Det betyder, at du kan forvente både sublim og komfort. SteelSeries Arctis Pro vil også bidrage til, at du kommer til at spille som en vaskeægte pro.

Dets lyd vil bidrage til, at du kan fordybe dig i dine spil, så du kan blive opslugt i spillenes verden i flere timer – helt uafbrudt. Det skyldes dets Surround Sound, der giver dig en livagtig gaming-oplevelse. Det bevirker også, at du nemt kan lokalisere dine fjender, hvis du bruger headsettet.

Detaljer:

 • Surround Sound
 • Mikrofon: Boom
 • Impedans: 32 Ohm
 • Noise Cancelling-funktion

Sony Platinum Wireless Headset / 1.029,- kr. / Se her

Du bliver sommetider nødt til at tage hatten af for dem, som fortjener det. I denne ombæring er det Sony og deres konsolprodukt. Det medfølgende PS4-headset er ikke dårligt, men det bliver bare udkonkurreret af mange andre modeller, du kan få på markedet nu til dags.

Det er nok resultatet af ovenstående, der har været grundlaget for, at Sony har lanceret deres PlayStation Platinum Wireless Headset. Det første spørgsmål, der kommer til tanke, er typisk, hvad forskellen så er på de to Sony-modeller, og til dét skal vi nok give jer svaret.

3D Surround Sound

Det, der adskiller de to modeller, er først og fremmest, at Platinum Wireless tilbyder 3D Surround Sound. Det er ligesom 7.1 Surround Sound på steroider. Det er dog ikke alle spil, der understøttet dette, men hvis du falder over et spil, som gør, så vil du sætte stor pris på dets inkludering af det.

Hvordan holder de sig så mod sine konkurrenter, som ellers kan fås på markedet? Hvis man kigger på headsettets lydkvalitet, uafhængigt af, om det er fra spil, film eller musik, så kommer lyden ud krystalklart. Det er dog også noget, man havde forventet, da det alligevel koster lidt knaster.

Designet er fantastisk

De har lavet deres Platinum Wireless Headset i en blanding af plast, metal og gummi. Hovedbøjlen består af to metalstænger, der bidrager til, at headsettet holdes på plads, og det derfor ikke rykker rundt på hovedet. De er sågar nemme at folde sammen, når du ikke bruger dem.

Dets ørepuder er også meget behagelige, da de er lavet af platter-materiale. Det kan dog blive lidt varmt, men det er ikke så slemt, at du ikke kan bruge dem i flere timer. Og når det er sagt, så kan de bruges til forskellige sager, herunder at lytte til musik og bruges til at se film. De kan det hele.

Detaljer:

 • Surround Sound
 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • Vægt: 318 gram
 • Dimensioner: 16.8B x 4D x 19.2H centimeter

Logitech G433 / 774,- kr. / Se her

G433-modellen er et godt bud på et fantastisk headset. Diverse eksperter, som har testet headsettet har blandt andet kigget på dets ydeevne, håndterbarhed, pasform, design og headsettes mikrofon. Konklusionen? Det modtager meget rosende ord og høj score.

Det kendetegnes ved dets sublime komfort, hvilket de har designet det i øjemed, hvorfor man vil kunne have det på i mange timer, uden at opleve gener eller ubehag i hovedbunden. Det kan sågar bryste af sig med fortrinlig 7.1 Surround Sound, der blot bidrager til den gode oplevelse.

7.1 Surround Sound

De har naturligvis også fokuseret på headsettets lyd, hvorfor modellen har 7.1 Surround Sound. Det vil gøre en mere jordnær og naturtro lyd, hvilket gør det hele mere helstøbt. Du vil opleve, at du bliver opslugt af dit spil, og det næsten føles som, at du selv bliver en del af spillet.

Det fantastiske lyddesign stammer fra HiFi. Det er en avanceret lydteknologi, der har Pro G højtalerelement. Det bevirker, at du får en fantastisk lydoplevelse, som du aldrig vil blive træt af, uanset hvor lang tid, du har planer om at spille, eller hvilket spil, du kommer til at spille.

Det er godt på alle parametre

Det er et headset, der klarer det godt over hele linjen. Det kan også bryste af sig med en fantastisk mikrofon, som du også har muligheden for at tage af, hvis det ønsker. Og som tidligere nævnt, så modtager headsettet en høj score fra alle eksperter, som dermed er enige om, at det er godt.

De siger blandt andet, at du får utroligt meget for pengene, og en fantastisk lyd. De roser også designet, som de mener, er meget flot og stilrent. Det sidste, de kommenterer, er headsettets letvægtskonstruktion og komfort, som de siger, er noget af de bedste, de har prøvet.

Detaljer:

 • 1 Surround Sound
 • HiFi
 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • Impedans: 32 Ohm
 • Vægt: 259 gram
 • Aftagelig mikrofon

SteelSeries Arctis 7 / 1.189.- kr. / Se her

Dette Arctis 7-headset er, ligesom ovennævnte, skabt til, at man kan have det på i flere timer. Derfor, så er det ikke overraskende, at de har lagt en masse vægt på komforten. Dets hovedbøjle er sågar lavet med et skibrille-design, hvorfor det vil sidde tæt på hovedet, men uden at gnave.

Det vil nemlig aldrig skabe et ubehageligt tryk og tynge på hovedet, hvorfor man snildt kan spille i flere uafbrudte timer. Headsettets ørepuder er polstret med Air Waewe-stof, som man typisk laver atleters tøj af. Der skal dermed ikke herske nogen tvivl om, at komforten er helt i top.

Kraftig lyd

Det kan naturligvis ikke kun spille på komforten. Det kan også prale af fantastisk og kraftig lyd, hvilket stammer fra dets 7.1 Surround Sound. Det bidrager til, at du vil opleve et mere helstøbt lyddesign, hvor man fornemmer, at lyden vil komme alle steder fra, næsten som en 360-oplevelse.

Det er sågar trådløst, hvilket mange naturligvis velkommer med åbne arme, da det giver mere bevægelsesfrihed. Det er dog også muligt at forbinde headsettet med kabel, hvis man skulle ønske det. Gaming og lyd går hånd i hånd, og det er noget, som SteelSeries i den grad har styr på.

God mikrofon og flot design

SteelSeries Arctis 7 er også udstyret med en fantastisk mikrofon, hvorfor du aldrig vil høre dine holdkammerater klage over, at du skratter eller falder ud. Det er også meget brugervenligt, at du blot kan trække den tilbage, når du ikke skal bruge den. Det er en mikrofon, der har Clear Cast.

Clear Cast vil sikre, at du har en krystalklar lyd, som samtidig vil neutralisere udefrakommende larm. Det har et meget stilrent og klassisk design, næsten anonymt og sofistikeret. Det oser af minimalisme, hvilket også er noget, som SteelSeries ofte gør. Det er imponerende.

Detaljer:

 • HiFi-teknologi
 • 1 Surround Sound
 • Trådløs eller kabling
 • Vægt: 376 gram
 • Impedans: 32 Ohm

Logitech G935 / 1.177,- kr. / Se her

De har altid været en kolos på markedet. Logitechs G935 er blot en manifestation af dette. Eksperterne, som har testet modellen, er alle enige. De giver nemlig alle modellen gode karakterer. Det er også et unikt headset, da forbrugeren selv kan bestemme dets udeseende.

Det skyldes, at det er udstyret med justerbar belysning på selve headsettet, hvor du kan vælge mellem alverdens farver – 16.7 millioner, for at være præcis. Det er RGB-lys, der kommer til udtryk i logoet og lysstrimlen. Det er derfor ikke blot et headset, men det er et personligt headset.

Det er trådløst

Den trådløse forbindelsesteknologi er noget, som alle gamere velkommer med åbne arme. Det giver forbrugeren mere bevægelsesfrihed, da man ikke længere skal kæmpe med irriterende ledninger. Det bevirker, at komforten øges, da du i stedet frit kan rulle rundt med headsettet på.

Det er naturligvis designet til at game med. Det er generøst polstret ved både ørepuder og hovedbøjle, hvilket bidrager til den fantastiske komfort. Det er et headset, der kan holde strøm i op til 12 timer, medmindre man bruger lysfunktionerne, hvor det bliver nedsat til 8 timer.

Surround Sound og god mikrofon

Headsettet er også udstyret med Surround Sound, hvilket giver dig den jordnære oplevelse. Lydbilledet bliver helstøbt, og det giver næsten en 360 graders oplevelse, hvilket gør, at spilleoplevelsen bliver mere realistisk, da det næsten suger dig ind i dets verden.

Mikrofonen er udstyret med Noise Cancelling-funktionen, hvorfor alt udefrakommende støj vil blive neutraliseret. Du vil derfor altid kunne kommunikere krystalklart med dine holdkammerater, og de vil aldrig klage over larm. Og som alle ved, så er god kommunikation nøglen til sejr.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Trådløst
 • Surround Sound
 • Impedans: 39 Ohm
 • Noise Cancelling-funktion
 • Vægt: 379 gram
 • RGB-lys

Sennheiser GSP 370 / 1.490,- kr. / Se her

De har altid være kendt for at tage teten og gå forrest, når det kommer til lydkvalitet. Gamere vil vide, at for hvad, som næsten er vigtigere end selve spillet, er lyden. Sennheiser har gang på gang præsenteret nyt udstyr og teknologier, som mange bruger i dag og som de elsker.

Sennheiser GSP 370-modellen er også trådløst, ligesom mange andre på denne liste, da det virkelig gør en forskel, når det kommer til komforten. Det giver bevægelsesfrihed, hvor du sagtens kan bevæge dig væk fra skærmen, hvis du har en trang til at strække din ben eller krop.

100 timers batteritid

Sennheiser har formået at give headsettet en absurd levetid på 100 timer. Det er altså 100 timer med lækker lyd og god komfort. Du vil dermed kunne spille i flere uger – alt afhængt at dit omfang – uden at de skal oplade. Hvis du spiller seks timer om ugen, så kan det holde i flere måneder.

Det er en kæmpe præstation fra Sennheiser, selvom mange nok spiller mere end seks timer. De fleste vil game mere end seks timer, og det sker af og til, at man glemmer at slukke sit headset. Uanset hvad, så er det intet mindre en imponerende, at de har formået dette. Cadeau til dem.

Komfort fra højeste hylde

Det skal ikke gå unoteret forbi, at komforten også er helt i top. Det er super nemt at tænde enheden, hoppe ind i spillet, tage sit headset på, og så i gang med at game. Det er blandt derfor, at Sennheiser lægger stor fokus på komforten, så man netop kan spille i flere timer uden gener.

Mikrofonen er, ligesom resten af headsettet, i høj kvalitet. Det kan nemlig bryste sig af Noise Cancelling-funktionen, hvorfor man ikke vil kunne høre udefrakommende larm, da det bliver neutraliseret. Det er også bekvemmeligt, at man blot kan løfte mikrofonen, hvis den skal mutes.

Detaljer:

 • Trådløst
 • 100 timers strøm
 • Noise Cancelling-funktion
 • 1 Surround Sound

PDP Afterglow AG6 Wired Headset / 218,- kr. / Se her

Der skal være noget for enhver. Det kan være, at dit budget sagtens kan tunge, at du køber et headset til 2000,- kr., men det er ikke alle, der kan det. Det er derfor vigtigt, at man fremstiller et bredt sortiment, så alle har chance for at kunne være med. Det skal ikke være dyrt at game.

Og netop derfor, så fremhæves dette headset fra PDP. Det er eksperter i udstyr, der er bygget for gamere, samtidig med, at de har et fordelsagtigt prisskilt. PDPs Afterglow AG6-headset er uhyre billigt, men det har stadig en superfin lyd, og så er det meget brugervenligt at bruge.

Stilrent design

Det er et meget stilrent design, de kommer med. Det er heller ikke et kæmpe headset, hvorfor du ikke vil risikere, at det rutsjer rundt på dit hoved. Det vil stadig omfavne din ører med dets bløde ørepuder, der bidrager til, at alt udefrakommende støj vil blive holdt ud, så du ikke forstyrres.

Det kan sågar bryste af sig med 50mm. drivere, som er med til at give dig en ren og afbalanceret lyd, hvilket giver dig en mere jordnær oplevelse. Det vil bidrage til, at du bliver opslugt af spillets verden, og det vil næsten føles som om, at du selv er en del af dets verden.

God mikrofon

Det nævnes ovenfor, at PDP fokuserer meget på den gode lydoplevelse. De garanterer, at du opnår netop sådanne oplevelser, ligesom den bør være. Det vil også være muligt at tale klart og tydeligt gennem headsettets mikrofon, hvilket vil sikre, at du har krystalklar kommunikation.

Det er et oplagt valg til gameren, der ikke ønsker at gå på kompromis med lyden og god komfort, samtidig med, at du ikke skal betale en bondegård. Det er et headset, der anbefales af flere eksperter, der siger, du får meget for pengene, og de giver en unik oplevelse grundet god lyd.

Detaljer:

 • drivere
 • Noise Cancelling-funktion
 • Fleksibel mikrofon
 • God komfort

Kingston HyperX Cloud II / 760,- kr. / Se her

HyperX har taget markedet med storm, og de har udelukkende vokset sig større. Det er et meget velrenommeret mærke, hvorfor man ved, at kvaliteten er i højsædet. Deres Cloud II-model, er blevet testet af flere forskellige eksperter, som alle giver den absolutte topkarakterer.

Det er også et meget flot headset, der er prydet i sorte og røde detaljer. Det kan også bryste af sig med utrolig god komfort, da dets ørepuder er fremstillet af hukommelsesskum, hvilket vil sige, at man er sikret en komfortabel oplevelse, når man sidder og spiller i timer uden ende.

Det er studio-lyd

HyperX Cloud II kommer med 53mm. drivere, der bevirker, at du vil opleve en lyd, der tilnærmelsesvis minder om et studie. Det højner naturligvis oplevelsen for forbrugeren. Det er dog ikke det eneste, da det også er udstyret med Virtual 7.1 Surround Sound, der giver flere detaljer.

Det er med til at fylde rummet, så at sige, da det giver en mere helstøt lydoplevelse. Det gør, at du vil høre lyde i et omfang på 360 grader, hvorfor det føles som om, du bliver opslugt i dit spil. Det suger dig ind i dets verden, så din gaming-oplevelse lige pludselig bliver så meget bedre.

Eksperterne roser det til skyerne

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at eksperterne elsker dette headset. De er meget begejstret, og med god grund. Det er især lyden, de falder for, hvilket naturligvis også et ét af dets helt store salgspunkter. De siger, at man oplever en rig og nuanceret lyd, hvilket gør sig godt i krigsspil.

Det bevirker, at eksplosioner og skud kan høres højt og tydeligt, hvorfor det også vil være muligt at lokalisere sin fjende, hvilket giver dig en kæmpe fordel. Det er med til, at det høres på en meget virkelighedstro og subtil måde, samtidig med, at det neutralisere udefrakommende larm.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Kabling
 • Impedans: 60 Ohm
 • Noise Cancelling-funktion
 • Mikrofon: Boom

Sennheiser GSP 300 / 799,- kr. / Se her

Denne GSP 300-model bliver, ligesom GSP 370, også rost til skyerne af diverse ekspertpaneler, hvor den får meget rosende kommentarer med på vejen. Det har både kigget på dets design, pasform, ydeevne, komfort og mikrofon, hvor det klarer sig meget godt over hele linjen.

Stilrent design

Det er et meget neutralt og anonymt design, hvilket mange godt kan lide, da man ikke har alverdens lys i hovedet. Det er et klassisk sort design, der bliver kombineret med blå detaljer, så den alligevel ikke er helt farveløs. Det er ikke designet, der er i fokus, men komfort og lyd.

Det er nemlig bygget til at være yderst komfortabelt, da man skal kunne bære det i lang tid, når man sidder og gamer. Det er derfor ikke overraskende, at modellen er bygget med en to-delt hovedbøjle, der bidrager til at øje komforten. Derudover er ørepuderne af hukommelsesskum.

God kvalitet til pengene

Det er uhyre høj kvalitet, der er snak om her. Det er bygget i en letvægtskonstruktion, hvorfor det blot vejer 290 gram, og det derfor ikke vil tynge ned i din hovedbund. Det giver sågar også en dunkende bas-oplevelse, og med det akustiske design, vil udefrakommende lyd ikke komme ind.

Det bliver nemlig neutraliseret grundet dets Noise Cancelling-funktion, som gør, at alt udefrakommende larm vil blive neutraliseret, og dermed ikke forstyrre din spillen. Det gør det også lettere at opretholde krystalklar kommunikation med sine holdkammerater.

Detaljer:

 • Noise Cancelling-funktion
 • Fleksibel mikrofon
 • Ergonomisk og stilfuldt design
 • Hukommelsesskum

Astro A50 Wireless + Base Station / 2.495,- kr. / Se her

Hvis man leder efter et nyt headset, så har man uden tvivl stødt på Astro. De er blandt de største, når man snakker gaming headsets, og det er med god grund. De ligger ofte i den dyrere ende af skalaen, men det har en masse funktioner og flot design, som i den grad opvejer prisen.

Det har en meget smuk æstetik, og det Astro bliver kun bedre med tiden. Det kræver blot ét øjekast, og du ved, hvad deres formål har været med dette headset. Det har været en stigende tendens inden for gaming markedet, når det kommer til headsets, hvor man gøre dem neutrale.

Astros ydeevne

Der kan være delte meninger om dets design, men man kan ikke fortvivle, når det kommer til dets ydeevne. Du skal aldrig være i tvivl om dets lydkvalitet, hvor du vil blive utroligt glad for dets gode lydbalance. Det vil aldrig producere nogle irriterende skrat, fordi de ikke kan holde til bassen.

Det føles som om, at man bliver opslugt af sit spil, da lydoplevelsen er så jordnær og hel. Det føles som om, at man ser en film, med dets klare og nøjagtige lyd, hvilket skyldes dets Dolby Virtual Surround Sound. Det hele bidrager til, at du opnår den mest fordybende spiloplevelse.

Komfort i højsædet

Det er enormt komfortabelt at have på. Det er intet problem at udstå headsettet, selvom du spiller i mange timer i rap. Det vil aldrig skabe ubehag eller gener, og det vil heller ikke tynge ned. Det er også meget brugervenligt i dets design, da alle knapper kan findes på venstre ørekop.

Det er naturligvis også udstyret med en mikrofon, der sikrer dig krystalklar lyd, og en ren kommunikation med dine holdkammerater, hvilket alle gamere ved, er uhyre vigtigt. Det kan være forskellen mellem et nederlag eller en sejr. Mikrofonen kan blot tages op, hvis den skal af vejen.

Detaljer:

 • Trådløst
 • Surround Sound
 • Impedans: 48 Ohm
 • Mikrofon: Boom

Corsair HS50 / 420,- kr. / Se her

Gaming og lyd går hånd i hånd, og det gælder også, når det kommer til, at man får, hvad man betaler for. Hvis du ikke betaler det helt store, så får du nok heller ikke det helt store. Det er dog en trend, som Corsair ønsker at gøre op med, hvilket deres HS50 er en manifestation af.

Det er et fantastisk headset, der er bygget til, at det kan pumpe krystalklar lyd i dine ører, mens det giver dig muligheden for at opretholde kommunikationen med dine holdkammerater, hvilket skyldes dets Noise Cancelling-funktion. Det er i sandheden en juvel, der er gemt i sandet.

Konkurrencedygtig pris

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at prisskiltet kan være med til at skræmme mange. Dette er uanset, om man ser ovennævnte Astros, eller man kigger på dette headset fra Corsair. Hvis det er billigt, hvilket dette er, så kan det skræmme mange, da man tænker, det er noget skrammel.

Det kan sågar konkurrere med mange af de dyrere modeller, bare hvor du sparer penge. Du får nemlig et fantastisk gaming headset, der har masser af kvalitet, hvilket er intet mindre en fantastisk. Det hverken ligner eller føles som et headset, der skulle være budget.

Hvordan præsterer det?

Ovennævnte gælder også, når det kommer til headsettets lyd. Corsair har nemlig valgt at udstyre det med 50mm. drivere. HS50 kan dermed sagtens bruges til film såvel musik og spil. Det har ikke 7.1 Surround Sound som de lidt mere dyre headset, men det er stadig imponerende til prisen.

Det har også en meget kompakt mikrofon, som kan tages af, hvis det ønskes. Det vil være nemt for dine holdkammerater at høre din stemme. Corsair er også Discord-verificeret, hvis det skulle være din fortrukne platform, når det kommer til kommunikation. Det virker dog godt uanset platform.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Kabling
 • Impedans: 32 Ohm
 • Mikrofon: Boom
 • Vægt: 325 gram

SteelSeries Arctis 1 / 564,- kr. / Se her

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at SteelSeries har fået meget kærligheden på denne liste. Det er ikke ubegrundet, da alle eksperter siger, at de bare laver fantastiske headsets til gamere. Deres Arctis-serie er blandt nogle af de bedste headsets, du kan få, og Arctis 1 er ingen undtagelse.

Det skyldes, at Arctis 1 er meget smart, da det er super alsidigt. Det kan bruges til at spille med, og så har mikrofonen en krystalklar lyd, hvorfor kommunikationen også vil være i top. Det er dog også muligt at bruge det til musik, hvis du er ude at gå en tur eller noget i den dur.

Den perfekte lyd

SteelSeries laver også utroligt brugervenlige headsets. Du skal blot forbinde headsettet via kabel, og så er du sikret den perfekte lyd. Dets kabel er sågar lidt over tre meter langt, hvorfor det vil være muligt at rykke frem og tilbage, uden at man skal kæmpe med irriterende ledninger.

Det brugervenlige kommer også til udtryk i bestemmelsen af lydstyre samt mikrofonens on/off-knap. Det sidder nemlig på headsettet, så man nemt kan justere efter eget behov. Det gør det utroligt nemt at kommunikere med holdet, og mikrofonen kan tages af, hvis det ønskes.

Letvægtskonstruktion

Det er ikke det største headset i verden, hvilket også kommer til udtryk i dets vægt. Det vejer blot 288 gram, og det er dermed utroligt nemt at have på hovedet. Det vil hverken skabe ubehag eller gener, og det vil heller ikke tynge ned på hovedet, selvom du spiller i flere timer i træk.

Det gør, at man undgår de irriterende hovedpiner og spændinger i hovedet, hvilket alle velkommer med åbne arme. Det er et meget basic design, du får med dine Arctis 1, da det blot er prydet i en sort farve, men så går det i det mindste godt med tøjet, da sort passer til alt.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Kabling
 • Mikrofon: Boom
 • Vægt: 288 gram
 • Aftagelig mikrofon
 • Kabellængde: 3.05 meter

Razer Nari Ultimate / 1.532,- kr. / Se her

Hvis du udelukkende ønsker den vildeste gaming-oplevelse, så er Razi Nari den ubestridte konge. Det er det eneste headset, der kan bryste af sig med en rumble-funktion, hvilket bevirker, at dette headset vil vibrere, når du høre kraftfulde lyde. Det er dog muligt at slå fra, hvis det ønskes.

Og netop dét er vigtigt. Det er nemlig en funktion, hvor der er to muligheder. Du vil enten elske det til månen og tilbage, og ellers vil du hade det mere end noget andet, hvorfor man er glad for, at Razer har gjort det muligt at slå det fra. Det er noget, som Razer kalder for HyperSense.

HyperSense-teknologi

Det kan godt være, at det ikke revolutionerede gaming headsets for altid, men det er én af de gimmicks, som alle bør prøve. Det bevirker, at man virkelig bruger opslugt i sit spil, da det føles som om, at du selv er der. Du vil opleve rumlen, hvis der eksempelvis kører en tank i nærheden.

Det er en fed funktion, som virkelig kan højne din gaming-oplevelse, hvor det tager tingene til et nyt niveau. Det er sågar trådløst, hvilket er en elskværdig feature for rigtigt mange gamere, da man får en bevægelsesfrihed, som mange elsker, og som lige så mange føler er en nødvendighed.

Fremragende driftstid

Razer har også formået at udstyre headsettet med en fremragende driftstid. Det kan holde strøm i otte timer, hvis du har det haptiske feedback aktiveret, men hvis du ikke har, så holder det i hele tyve timer. Det vil derfor ikke være nødvendigt at oplade det, hvis du spiller i mange timer.

Og selvom det er trådløst, så frygt ej for, at det vil lagge. Der er nemlig nul tab af lyd, hvorfor du vil høre alt krystalklart. Det er også et overraskende let headset, hvilket gør det meget behageligt at spille med. Det er et godt headset til din PlayStation, som du vil takke dig selv for at have købt.

Detaljer:

 • Haptisk feedback – HyperSense
 • Impedans: 32 Ohm
 • Trådløst
 • Mikrofon: Boom
 • Tyve timers driftstid
 • Ørepuder i hukommelsesskum

Hvorfor skal man anskaffe et gaming headset til sin konsol?

Det kan være vigtigt med god grafik, når man gamer, men det falder hurtigt til jorden, hvis man ikke har lyden. Det er vigtigt at notere, at lyd ikke blot er staffage, når det kommer til spil. Det kan godt være, at grafikken tynger mere ned i budgettet end headsettet, men lyden er essentiel.

Det bidrager både til, at du kan bevare overblikket, når du spiller, men det skaber en hel anden stemning i din tilværelse. Det er med til, at du bliver opslugt af spillet, hvor du føler dig som værende en del af dets verden, uanset om du er på en fjern planet, eller om det er slagmarken.

Den gode nyhed er, at det er billigere at anskaffe sig den perfekt lydoplevelse, end det er at anskaffe sig det bedst mulige billede. Og det er til netop dét formål, at denne liste er blevet udarbejdet. Det giver dig nemlig rigtig meget valuta for pengene.

Disclaimer

Det er vigtigt at pointere, at de udvalgte headsets ikke er testet af os, men derimod eksterne eksperter fra forskellige spilsider og spilmagasiner. De har naturligvis test dem i deres naturlige miljø, hvorfor man vil få det optimale resultater. Derefter tjekkes komfort og konstruktion.

Vil der være forskel på ledning og trådløs?

Der bliver ofte sat spørgsmålstegn ved, om der er forskel på forbindelsesteknologien. De spørger typisk, om der er forskel på lydkvaliteten og latenstiden. Lydkvaliteten afhænger først og fremmest af andre faktorer, og ikke bare forbindelsen. Det handler om drivere.

Det er dermed ikke sagt, at det er ubetydeligt, om headsettet er trådløst eller med kabel, for man passende kigge på det såkaldte bitrates, og her er der ingen tvivl om, at kabel understøttet bitrates langt bedre end de trådløse forbindelser. Trådløse headsets er dog stadig gode.

Du vil nemlig ikke kunne høre forskel, når du spiller. Det kan også være irriterende at skulle kæmpe med en ledning hele tiden, hvorfor mange vælger at købe et trådløst headset. Det er derfor ikke overraskende, at de trådløse headsets er dyrere end dem, der bruger kabel.

Skal det være åbent eller lukket?

Noget, du skal have i mente, når du køber et nyt headset er, om det skal være et åbent eller lukket headset. Det giver nemlig to forskellige lydoplevelser, og det kan dermed være svært at vælge, hvilken model, som er den rette for netop dig og dine behov, når du spiller.

Det åbne headset er designet til at give et realistisk miljø, når du spiller. Det tillader god luftcirkulation, hvilket betyder, at du også vil kunne høre udefrakommende larm. Hvis det ikke er noget problem, så ville det måske være det åbne headset måske være dit næste køb.

Det lukkede headset derimod vil lukke dig helt ned for omverdenen. Det giver et isoleret miljø, hvilket kan højne din gaming-oplevelse, da du bliver helt opslugt. Du vil altså ikke kunne høre den udefrakommende larm, hvorfor du vil kunne fokusere hundrede procent på dit spil.

Prisen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at man ofte får, hvad man betaler for. Det gælder naturligvis også, når man snakker gaming udstyr, og dermed også headsets. Det siges, at des større dit budget, des bedre lydkvalitet og klar mikrofon, vil du få med, når du køber.

Hvis du ønsker et budget gaming headset, så kan du godt få et under 500,- kr. Det vil dog typisk være uden den helt store lydkvalitet, uden det ergonomiske design, og du vil miste en snor af funktioner. Du vil dog stadig få et gaming headset, og det er muligt at finde de små juveler.

Det er i mellemprisklassen, at du vil finde de mest populære headsets. Det er fordi, at stort set alle har muligheden for at anskaffe sig et. Det er derfor også i denne pisklasse, at du vil få mest for dine penge. Du vil få ergonomisk design, fantastisk lyd og en fremragende mikrofon.

Hvis du ønsker det bedste af det bedste, så er det naturligvis også muligt at købe et high-end headset. De vil typisk have flere funktioner end de andre prisklasser. Du vil dog opleve, at lydkvaliteten og mikrofonens sprødhed vil være det samme som dem i mellemklassen.

Brands

Den største tjeneste, du kan gøre dig selv, er, at du vælger et headset fra et velkendt mærke. Hvis du ikke vælger et headset fra et velrenommeret brand, så vil du typisk snyde dig selv. Du skal derfor gå efter mærker som SteelSeries, HyperX, Corsair og Razer.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *