De bedste trådløse gaming headset – Se listen her

Det siges, at man ikke kan købe lykke. Du kommer dog tæt på, hvis du har et gaming headset, hvor du nemt kan rejse dig fra din stol og hente en kop kaffe, uden at afbryde musikken. Hvis man leder efter et gaming headset, så er der naturligvis forskellige faktorer, der spiller ind.

Det handler blandt andet om levetiden, om forbindelsesteknologien er god, fremragende lyd, og så, sidst men ikke mindst, den gode pris. I listen nedenfor vil I kunne se, at ikke alle trådløse gaming headset er besynderligt dyre, hvorfor der altid vil være noget for enhver gamer.

SteelSeries Arctis 7 / 1.627,- kr. / Se her

Hvis du er typen, der ikke ved besynderligt meget om gaming headset, og som bare vil have en sikker vinder, så er SteelSeries et brand, du burde tjekke ud. Det har i deres Arctis-serie, nogle af af mest anderkendte headsets på markedet, og Arctis 7 er ét af de mest brugte gaming headsets.

De store internationale gaming-magasiner som IGN, PC Gamer og Tom’s Guide kalder alle dette headset for fremragende. Det er naturligvis trådløst, og det klarer sig godt på alle parametre. Mikrofonen er sågar bedre end mange headsets, der bruger kablet forbindelsesteknologi.

Fremragende lyd

SteelSeries har altid været uhyre dygtige, når det kommer til lydkvaliteten i deres headsets. Og deres Arctis 7 kan da også bryste sig med 7.1 Surround Sound og S1 drivers, så du kan høre selv de mindste detaljer. Det betyder også, at du kan høre alle skridt, dine modstandere tager.

Det er sjældent, at du kan ovenstående med et trådløst headset, og Arctis 7 kan sågar gøre det i 24 timer, hvilket er dets levetid. Det er også værd at nævne, at mikrofonen er krystalklar og leverer en klarhed, du sjældent vil komme til at se i et andet trådløst gaming headset.

Designet

Arctis 7 har et ergonomisk design, der sikrer dig en sublim komfort. Det bevirker, at du kan udstå selv de længste gaming sessions, uden at mærke ubehag i hovedbunden. Det er også designet til at være kompatible med PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch samt din telefon.

De har også tænkt på deres forbrugere i form af brugervenlighed. De har placeret nogle controls på selve headsettet, hvor du kan justere lydniveauet, mute din mikrofon, og så vil du også kunne justere chat/game mix. Det bevirker, at man får en mere ren gaming-oplevelse.

Detaljer:

 • Trådløst
 • Mikrofon: Boom
 • Vægt: 353 gram
 • Dimensioner: B17.5 x D9.1 x H19.7 centimeter
 • Driftstid: 24 timer

Corsair HS70 PRO Wireless / 749,- kr. / Se her

Hvis du ønsker et mere prisvenligt headset, som samtidig er fantastisk, så er Corsair HS70 PRO en meget stærk kandidat. Det er meget imponerende, hvad Corsair kommer med her. De formår at inkorporere alt fra deres mere avancerede modeller, men samtidig at holde prisen nede.

Corsair HS70 PRO har fået mange fantastiske anmeldelser, og mange kalder det for det bedste til prisen. Det skyldes, at du får, hvad du har brug for. Du får ikke alverdens funktioner, men du får den nødvendige lydkvalitet, en klar mikrofon, god driftstid, og så er de også super komfortable.

Krystalklar mikrofon og god lyd

Det siges ofte, at man får, hvad man betaler for. Corsair HS70 PRO giver dig lidt mere, end hvad prisen først antyder. Det er ikke unaturligt, at man tror, at man ikke får en god lyd eller klar mikrofon. Det er dog ikke tilfældet med dette headset, hvor man får 7.1 Surround Sound.

Du får også en krystalklar mikrofon, der kan sikre, at du konstant kan kommunikere med dit hold, hvilket alle gamere vil nikke genkendende til, som værende noget af det vigtigste, når man spiller multiplayer. Du vil aldrig opleve udfald, og dine holdkammerater vil aldrig høre dig skratte.

God komfort og design

Corsair HS70 PRO har et meget minimalistisk og stilrent design. Det meget behageligt at have på, hvilket kan krediteres til deres valg af materiale. De har udstyret ørekopperne og hovedbåndet med meget blødt skum, hvilken gør, at du kan have det på i flere timer uden ende.

Du vil også have muligheden for at justere ørekopperne, så de passer til netop dit behov. Headsettet er lavet i en metalkonstruktion, der bevirker, at det kan leve i lang tid. Slutteligt, så vil du også have muligheden for at justere lyden og mute din mikrofon ved hjælp af on-ear kontrol.

Detaljer:

 • Detaljer
 • Mikrofon: Boom
 • Vægt: 330 gram
 • Dimensioner: B16 x D10 x H20.5 centimeter
 • Driftstid: 16 timer

SteelSeries Arctis Pro Wireless / 2.599,- kr. / Se her

Danske SteelSeries har bare øje for kvalitet. I Arctis Pro Wireless møder det nye det gamle, og slutresultatet er intet mindre end fantastisk. Det har sågar vundet et hav af priser fra anerkendte medier som CNET, TechRadar og PCMag og PC Gamer. Det skyldes, at det er et Hi-Fi-headset.

Hvis man skal simplificere Hi-Fi, så betyder det i grove træk, at headsettet leverer den bedste lyd, du kan drømme om. Det betyder også, at du sjældent vil falde over et headset, der leverer samme lydkvalitet som dette SteelSeries Arctis Pro Wireless. Det er i sandhed et gennemtænkt headset.

Hi-Fi og trådløst

Det er ikke muligt at fremhæve Hi-Fi nok, eftersom SteelSeries Arctis Pro Wireless er det første headset, der gjorde brug af denne teknologi. Du får dermed den bedste lyd, du kunne turde drømme om. Det, kombineret med dets ClearCast-mikrofon, resulterer i et produkt af høj klasse.

SteelSeries formår også at producere nogle af de bedste mikrofoner, du kan få på et headset. Deres ClearCast-mikrofoner bliver sågar brugt til at optage lyden til deres reklamevideoer, hvorfor kvaliteten taler for sig selv. Du vil aldrig høre dine kammerater klage over baggrundslyd.

Designet

Det er heller ikke svært at se, at SteelSeries har øje for detaljen. Designet er i den grad meget minimalistisk og stilrent – næsten tidsløst. Det er udfærdiget i en letvægtskonstruktion, der består af komponenter af stål og aluminium, der sikrer, at headsettet er fleksibelt og slidstyrket.

SteelSeries Arctis Pro Wireless er til den gamer, der udelukkende ønsker det bedste af det bedste. Det bliver svært at finde et trådløst gaming headset, der byder på lige så meget, som dette. Det leverer den bedste lyd på markedet, mikrofonklarhed, sublim komfort og fantastisk byggekvalitet.

Detaljer:

 • Trådløst
 • Kompatibilitet: PC og PlayStation 4
 • Driftstid: 20 timer
 • Rækkevide: 12 meter
 • Noise cancellation

Corsair Virtuoso RGB Wireless SE / 1.599,- kr. / Se her

Det ses ofte, at gaming headset – uanset, hvor god lyd de har – ligner noget, der er løgn. De har fået en meget fremtidsagtig makeover, hvor de inkorporerer voldsomme RGB-lys. Det ligner næsten, at disse headsets er produceret til aliens, der sidder i stolen på deres rumskib.

Det er dog ikke noget, du skal bekymre dig om, når det kommer til Corsair Virtuoso RGB Wireless SE. Corsair er yndlingsmærket blandt mange gamere, da de altid opnår høj kvalitet og god komfort, og deres Virtuoso RGB Wireless SE er ingen undtagelse.

Stabil driftstid

Det er værd at notere, at Corsair har øje for detaljen, når det kommer til deres designs. De har også øje for brugervenlighed og høj kvalitet, hvilket kommer til udtryk i de mere end 20 timers driftstid, du får med dette headset. Det er et imponerende stykke arbejde fra Corsair.

Det har ikke den bedste bas, når det kommer til musik, men det er en helt anden historie, når man snakker spil. Det har indbygget 7.1 Surround Sound, der lyder sprødt og lækkert, når det kommer til FPS-spil. Det har også en aftagelig mikrofon, der er blandt de bedste på markedet.

Stilrent design

Det er værd at notere, at prisen ikke just er billigt, men det føles alligevel som om, at headsettet er endnu dyrere, når man har det på. Det kan nemlig sagtens konkurrere med de headsets, der koster endnu mere, da man får så mange fede funktioner, og så er byggekvaliteten fantastisk.

Som nævnt ovenfor, så er mikrofonen én af de helt store spillere ved dette headset. Mikrofonen har en krystalklar lyd, og så er det også muligt at tage den af. Det er en meget fleksibel mikrofon, og det er tydeligt at se, hvad Corsairs intention har været med dette headset.

Detaljer:

 • Trådløst
 • Mikrofon: Boom
 • Driftstid: 20 timer
 • Dimensioner: B17 x D10 x H19.5 centimeter
 • Driftsafstand: 12 meter

Razer Nari Ultimate / 1.532,- kr. / Se her

Gaming er en oplevelse i sig selv. Det bliver blot en endnu bedre oplevelse, når man føler, at man selv er en del af spillet. Det kan være, at man ønsker, at man står på slagmarken midt i kampens hede. Det er også muligt at blive opslugt i en spil grundet dets grafik, fortælling og lyd.

Razer formår at hjælpe gamere på vej til at opnå netop dette med deres Razer Nari Ultimate-headset. Det skyldes blandt andet deres HyperSense-teknologi, der giver feedback gennem vibrationer, når du sidder og spiller. Dét, og så byder det også på surround sound og RGB-lys.

Designet

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at ved første øjekast, at det er størrelsen, man lægger mærke til. Det er et stort headset, selv for et par 50 mm. lyddrivere, men det skyldes, at headsettet er udstyret med HyperSense og batterier. Det har sågar en kampvægt på 431 gram.

Det betyder dog også, at ørebøfferne har plads til diverse knapper, der kan hjælpe med justere spil/chat-balancen. Det vil også være muligt at mute sin mikrofon, og så finder du også tædnd-og-sluk-knappen på ørebøffen. Hovedbøjlen består af metal, og det er fikseret.

HyperSense

Hvis man skulle fremhæve én af de helt store salgspunkter ved Razer Nari Ultimate, så må det uden tvivl være dets HyperSense-teknologi. Det bevirker, at headsettet fortolker lyden fra dit spil, som det derefter forvandler til vibrationer i hovedtelefonerne, som du vil kunne mærke.

Det er noget, som mange vil elske, og noget, som lige så mange vil hade. Det er derfor naturligvis også muligt at slå det fra, hvis man ikke ønsker at spille med det. Razer Nari Ultimate kommer også med en meget fleksibel mikrofon, der har en meget god lydkvalitet og klarhed.

Design:

 • Trådløst
 • Driftsafstand: 12 meter
 • Vægt: 431 gram
 • Ørepudemateriale: Hukommelsesskum
 • Impedans: 32 Ohm

Sennheiser GSP 370 / 1.490,- kr. / Se her

Hvis du ikke ønsker at lade dit headset hele tiden, så er Sennheiser GSP 370-headsettet en meget stærk kandidat. Det formår sågar at holde til hele 100 timers gaming på én ladning. Dette headset er til gameren, der ønsker en medrivende lydoplevelse, der forbedrer din gaming-oplevelse.

Sennheiser bruger deres egenudviklet trådløse teknologi, der sikrer dig en stabil transmission. Det betyder, at din lyd aldrig vil lagge. Det leverer sågar en utrolig basperformance og akustisk klarhed, du sjældent vil finde i et andet trådløst gaming headset, med dets 7.1 Surround Sound.

God akustik

Det kan være svært at gøre gaming bedre, men hvis du har en lukket, akustisk lyd, så vil man som følge af dette, kunne indleve sig i sit spil, hvilket øger gaming-oplevelsen. Sennheiser har haft øje for kvaliteten med dette headset, der er trådløst, men uden at gå på kompromis med noget.

Det holder støjen uden, hvilket bevirker, at du vil kunne fordybe dig i dit spil, uden at blive forstyrret. Det har en lydtransmission, der ikke lagger, hvilket bevirker, at du får øjeblikkelig feedback. Du vil dermed kunne reagere hurtigere og præstere endnu bedre.

God komfort

Det trådløse aspekt sikrer alsidighed, fremragende komfort og friheden til bevægelse, når du spiller. Det gør meget, at man har friheden til at bevæge sig, når man gamer, da man ofte kan få brug for at strække benene, inden man er klar til at sidde ned i timevis.

Sennheisers EPOS Gaming Suite giver dig 7.1 Surround Sound, så spillelyden bliver endnu bedre. Det er her, at den ekstraordinære basperformance og tydelige kommunikation kommer til udtryk. Dets to-delte hovedbøjle sikrer en god pasform og sublim komfort, så du kan spille i timevis.

Detaljer:

 • Driftstid: 100 timer
 • 1 Surround Sound
 • Mikrofon: Boom

Logitech G433 / 999,- kr. / Se her

Dette headset fra Logitech anses af mange for at være ét af de bedste trådløse gaming headset, du kan få på markedet. Det er blevet testet af et hav af eksperter, der har kigget på headsettets ydeevne, håndterbarhed, pasform, design og mikrofonen, som alt sammen klarer sig godt.

Konklusionen lyder nemlig på, at eksperterne er meget godt tilfredse, hvorfor modellen modtager meget rosende kommentarer. Det kendetegnes ved dets høje komfort. Det er dog ikke overraskende, da det er designet i komfortøjemed, så man kan udstå selv de længste sessions.

Fantastisk lyd

Det er naturligvis ikke det eneste, som modellen har kørende. Det kan også bryste af sig med en fantastisk lydkvalitet, hvilket skyldes modellens 7.1 Surround Sound, der vil bidrage positivt til din gaming-oplevelse, da det hele bliver mere jordnært og naturtro – det bliver helstøbt.

Det er sågar en High-Fidelity-model, der har en yderst avancerede lydteknologi, hvilket har et Pro G højtalerelement. Det betyder, at du får en fantastisk lydoplevelse med G433. Det har også en mikrofon, så du kan kommunikere med dine holdkammerater, og det er et aftageligt koncept.

Godt på alle parametre

Som nævnt ovenfor, så bliver headsettet rost af mange eksperter. De siger alle, at der er tale om et godt headset, der vil øge din præstation inden for gaming-verden. Det er ikke det billigste headset i verden, men du får trodsalt fantastisk lyd og mange funktioner, der opvejer prisen.

Det er også et meget flot design, der virkelig oser af minimalisme. Det ser utroligt flot ud, og så er det samtidig et letvægts-headset, der er komfortabelt at have på. Så selv dine længste sessions vil blive uden ubehag eller gnaven mod din hovedbund, så du er nødt til at stoppe.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Trådløst
 • 1 Surround Sound
 • Aftagelig mikrofon
 • Kompatible med PC og konsol
 • Kontrolknapper

Sennheiser GSP 300 / 799,- kr. / Se her

I samme boldgade som headsettet ovenfor, finder vi Sennheiser GSP 300, der, i samme grad som Logitech, også får meget rosende kommentarer med på vejen. Det klarer sig meget godt på alle parametre, hvorfor det naturligvis også kommer sejrsrigt ud med en høj score.

Der bliver testet de samme parametre, som de andre headsets, herunder, design, pasform, ydeevne, håndterbarhed og mikrofon. Og allerede ved første øjekast kan man se, at dette design er gennemtænkt, da de får inkorporeret turkise detaljer, der gør, at det adskiller sig fra resten.

Tung bas-oplevelse

Sennheiser har altid leveret nogle af de bedste oplevelser inden for lydkvalitet, og deres GSP 300-headset er ingen undtagelse. Det er produceret med fokus på en dunkende, tung bas-oplevelse. Den oplevelse vil ikke blive afbrudt af udefrakommende, da det er et tillukket design.

Det kan også være en kæmpe fordel, så du ikke bliver forstyrret, når du gamer. Det gælder også dine holdkammerater, da mikrofonen har indbygget Noise Cancelling-funktion, der bevirker, at udefrakommende støj bliver neutraliseret, hvorfor din kommunikation aldrig vil blive forstyrret.

Du får meget for pengene

Eksperterne, der har haft fingrene i headsettet, er alle meget glade for prisen. De siger blandt andet, at Sennheiser, der ofte er et meget dyrt brand, denne gang leverer en god model, men til en overkommelig pris. Og prisen betyder også, at du får utroligt meget for dine penge.

Og grundet Sennheisers lyddesign, så kan headsettet ikke blot bruges til gamingrelaterede aktiviteter, men også til noget så hverdagsagtigt som at lytte til musik. De har også gjort det brugervenligt, ved at man nemt kan op- og nedjustere for lydniveauet.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Trådløst
 • Noice Cancelling-funktion
 • Lukket, akustisk design
 • Ergonomisk design
 • Hukommelsesskums-ørepuder

SteelSeries Arctis 3 / 727,- kr. / Se her

Det er blevet beskrevet, at danske SteelSeries er blandt toppen af poppen, når det kommer til gaming-udstyr. De er blandt de største på markedet – og bedste – da lægger fokus på det helt rigtige funktioner. De laver sågar nogle af det mest komfortable headsets, du kan få.

Det indebærer, at intet vil tynge ned på dit hoved eller nakke, mens du spiller. SteelSeries har også lavet et mindre scoop med deres Arctis 3, hvor de har valgt at drage inspiration fra sports verden. Hovedbøjlen er nemlig designet som en skibrille, og så er ørepuderne lavet af Air Weave-stof.

Det har hele pakken

Det er før blevet beskrevet, at SteelSeries med deres Arctis-serie, har skabt nogle af de bedste headsets, du kan få på markedet. De er intet mindre end brillante. Dette Arctis 3-headset er naturligvis ingen undtagelse, hvor du får maksimal komfort og 8.1 Surround Sound.

Det er et headset til den gamer, der ønsker den helt vilde gaming-oplevelse, og som ønsker, at man bliver suget ind i spillet, så man selv bliver en del af handlingen og dermed bliver opslugt. Det bliver indfriet ved 7.1 Surround Sound, der giver spillet et realistisk og virkelighedstro lyddesign.

Noise Cancelling-funktion

Der er mange gamere, der ved, at nøglen til mange sejre i et multiplayer-spil kommer gennem glidende kommunikation. Arctis 3 kan bryste af sig med Noise Cancelling-funktion, der sørger for, at udefrakommende støj holdes ude. Det samme gælder headsettets mikrofon.

Det har nemlig samme funktion, hvor den neutraliserer støjen, der kommer udefra, hvilket bevirker, at du altid vil kunne holde den rene kommunikationslinje med dine holdkammerater. De vil derfor heller ikke klage, hvis du larmer helt vildt, fordi et familiemedlem snakker til dig.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • Impedans: 32 Ohm
 • Mikrofon: Boom
 • 1 Surround Sound

Logitech G935 / 1.198,- kr. / Se her

Det er heller ikke nogen overraskelse, at Logitech er blandt de brands, man skal holde øje med, hvis man står og mangler gaming-udstyr. De laver produkter, der er gennemsyret af kvalitet. Deres G935-headset får da også gode karakterer med på vejen fra diverse eksperter.

Det er også et af de mere unikke headset, du kan købe. Det giver dig nemlig muligheden for selv at bestemme, hvor det skal se ud. Det skyldes, at modellen er udstyret med RGB-lys, der giver dig muligheden for at vælge lysene på headsettet, hvor du kan vælge mellem 16.7 millioner farver.

Ingen irriterende ledninger

Der er flere og flere, der begynder at spille med trådløse headsets, da man så ikke længere behøver at døje med irriterende ledninger, der ligger og flyder over det hele. Det bevirker også, at komforten øges gevaldigt, da du frit kan bevæge dig rundt, som du har lyst til.

Det er også værd at notere, at det er et veldesignet headset, der er udstyret med lækker polstring i både ørepuder og hovedbøjle, hvilket naturligvis bidrager til, at headsettet bliver endnu mere komfortabelt. Det kan bruges til PC og konsol, og det holder strøm i omtrent 12 timer.

Surround Sound

Du vil også opleve en 360 graders lydoplevelse, hvilket skyldes headsettets Surround Sound. Det bevirker, at din gaming-oplevelse bliver meget mere realistisk, da man bliver opslugt af spillet, man nu end sidder og spiller. Det vil også muligt at tilslutte tre lydkilder til headsettet.

De har også formået at lægge fokus på mikrofonen, der har en såkaldt Noise Cancelling-funktion. Det betyder, at alt udefrakommende støj bliver frasorteret og neutraliseret. Det betyder, at kommunikationen altid vil være i top, og du og dine holdkammerater ikke bliver forstyrret.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Trådløs
 • RGB-lys
 • Surround Sound
 • Impedans: 39 Ohm

SteelSeries Arctis 1 / 847,- kr. / Se her

Det kan ikke nævnes nok gange. SteelSeries har – fuld fortjent – haft en betragtelig succes med deres Arctis-serie, hvorfor du vil kunne finde næsten hele serien på denne liste. Det var oprindeligt deres Arctis 3, der stod som den billigste model, men den plads har Arctis 1 nu overtaget.

I forlængelse af Arctis-familien, er Arctis 1 også et letvægts-headset, og et meget rent og minimalistisk design. SteelSeries er ikke kendt for voldsomme designs, hvilket også kan ses på ørekopperne og hovedbøjlen, som er blevet overhældt i matsort plast, og puderne i stof.

SteelSeries’ mikrofoner

Hvis der er noget, SteelSeries har forstand på, så er det lyd. Dette er uafhængigt af, om det er mikrofonen eller headsettes lyddesign. Mikrofonen har en upåklagelig lyd, der sikrer, at du nemt og rent kan kommunikere med dine holdkammerater, uden de skal høre på udfald og skrat.

Mikrofonen sidder oveni købet på en aftagelig svanehals, der holdes fast på et minijack-stik. Det sikrer, at mikrofonen ikke vil sidde i vejen, og du dermed opnår en højere komfort. Det er naturligvis ikke samme kvalitet som sine brøde, men det koster også kun en tredjedel.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Trådløst
 • Impedans: 32 Ohm
 • Mikrofon: Boom
 • Driftsafstand: 9 meter
 • Driftstid: 20 timer

HP Omen by Mindframe / 1.180,- kr. / Se her

Der er nok ikke mange, der havde regnet med at se HP på den liste som denne. HP Omen Mindframe Prime er dog et af de dyreste HP-headset, du kan stifte bekendtskab med. Du får store, fyldige ørekopper, som samtidig får headsettet til at se helt science fiction-agtigt ud.

HP har også formået at inkorporere nogle funktioner, du som gamer vil byde velkommen med åbne arme. Du får naturligvis også de helt basale funktioner, såsom at kunne justere hovedbøjlen, der er polstret i blødt kunstlæder, så det passer til netop din pasform og behov.

Mindframe

Det er dog også et af de headsets, der kan bryste af sig med RGB-lys, så det kan lyse i millioner farver. Det er dog ikke noget, der kommer til at irritere dig mens du spiller. Det er ikke letvægt, som mange andre af de headsets, du vil kunne finde på denne liste. Det vejer 475 gram.

Det bevirker, at headsettet er mere robust. Ikke nok med, at det er meget robust, så kan headsettet også bryste af sig med fantastisk et fantastisk lyddesign, et lækkert design, samt en lækker mikrofon. Det er et produkt, der har overrasket eksperterne, men de kan godt lide det.

Aktiv køling

Den helt store vinder ved dette headset må dog siges at være dets aktive køling i ørebøfferne. De har nemlig inkorporeret et sæt termoelektriske kølere, der vil sørge for, at dine ører forbliver kolde, selv når du har gang i en af de helt lange sessions, der kan køre i timevis uden ende.

Hvis du ønsker det fulde udbytte af dette headset, så vil det være en god idé at downloade softwaren. Det vil optimere din gaming-oplevelse, og så der vil samtidig være med til, at du kan skræddersy headsettet til netop dine behov. Det gør det mere personligt og komfortabelt.

Detaljer:

 • Forbindelsesteknologi: Trådløst
 • 1 Surround Sound
 • Mikrofon: Boom
 • Vægt: 475 Gram
 • RGB-lys

Hvorfor skal man købe et trådløst gaming headset?

Før, at din gaming-oplevelse kan være perfekt, så kræver det, at lyden er fantastisk. Lyden er nemlig næsten lige så vigtig som computerens grafikkort. Hvis lyden er i orden, så bliver spillet meget mere jordnært, og man vil derfor have en bedre indlevelse i det spil, man nu spiller.

Hvis du vælger at erhverve dig et trådløst gaming headset, så vil lyden oftest være stereo-lyd eller Surround Sound. Hvis man spørger eksperterne, så anbefaler de, hvis man altså er en seriøs gamer, at man vælger et headset, der er udstyret med 7.1 Surround Sound.

Det skyldes, at et headset med Surround Sound giver en mere jordnær og realistisk lydoplevelse, da lyden bliver positioneret. Det vil sige, at du kan høre dine modstanderes bevægelser, og du kan dermed fornemme, hvor de kommer fra. Det giver dig en kæmpe fordel mod din modstander.

Noise Cancelling-funktion

Noget andet, du også skal gøre op med dig selv, er, at du skal overveje teknologien. Altså, hvor mange funktioner, du har brug for. Der er dog funktioner så som Noise Cancelling-funktionen, der går ind og begrænser mængden af larm, som mange mener er en nødvendighed.

Noise Cancelling-funktionen virker således, at de små mikrofoner i headsettet vil opfange den udefrakommende larm, hvorefter de selv vil producere larm, der udligner lydniveauet, så det helt bliver neutraliseret. Det gør, at du altid vil kunne kommunikere med dine holdkammerater.

Pris

Du har nok lagt mærke til, at når det kommer til gaming headsets, så kan prisen være lav, men de kan også være dyre. Gaming headsets, som så meget andet, vil ofte se prisen gå hånd i hånd med kvaliteten. Derfor, hvis man ønsker det bedste af det bedste, så skal man være villig til at betale.

Hvis du derimod ikke ønsker alverdens funktioner, og ikke har brug for RGB-lys, der viser alle verdens farver, så er det dog også muligt at finde nogle små juveler. Det kan også ses på listen, hvor flere headsets til under tusind kroner har fundet deres vej til listen.

Mikrofonen

Gaming headsets vil næsten altid komme med en mikrofon, da kommunikation med sine holdkammerater er nøglen til succes. Mikrofonen kommer typisk i to forskellige typer. Du har uni-directional, og så har du omnidirectional. Det er altså to typer, du skal overveje, inden du køber.

Uni betyder én, så hvis man lægger to og to sammen, så vil man kunne regne ud, at uni-directional mikrofoner opfanger kun lyden, der kommer én retning fra. Det er derfor, at mange vælger denne mikrofon, da man har lettere ved at tale sammen med sine holdkammerater.

Omni betyder mange. Det vil altså sige, at headsets, som er udstyret med mikrofoner som denne, vil kunne opleve, at det derimod opfanger lyde fra flere retninger end blot din stemme.

Hvad passer dine behov?

Som tidligere nævnt, så handler meget om personlig præference. Det er derfor uhyre vigtigt, at du altid husker at overveje, hvad der passer til dine behov. Vil du have et headset, der fokuserer på lyden? Vil du have et headset, der har smidt en masse efter en god mikrofon?

Det kan også afhænge af prisen. Det er langt fra alle, der ønsker at sprænge budgettet, for at kunne købe et headset, især hvis de blot er casual gamere. Derfor, som nævnt ovenfor, så inden du køber dit nye headset, så gå listen igennem for at finde ud af, hvad du har brug for.

Har et trådløst headset nogle fordele?

Hvis man kigger på de trådløse headset kontra de headsets, der bruger kabel som forbindelsesteknologi, så vil der naturligvis være nogle punkter, hvor det trådløse headset vil være den klare vinder, ligesom der nok også er nogle punkter, hvor de kablede er bedre.

Noget, som mange tager forgivet, når de sidder og gamer, er bevægelsesfriheden. Hvis du gamer med et headset med kabel, så er det meget begrænset, hvor meget du kan bevæge dig væk fra stolen. Hvis ud derimod har et trådløst headset, så har du typisk 12 meter, du kan udfolde dig på.

Hvis man tager udgangspunkt i designet, så vil de trådløse headsets ofte se meget bedre ud. De har typisk et meget mere rent og minimalistisk design, som bare står stærkt. De trådløse headsets vil også betyde, at du slipper for at kæmpe med irriterende ledninger, der ligger og flyder.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *