Denne måneds gratis Xbox Gold-spil

Xbox Gold

Vi har for nylig skrevet om de gratis spil på PlayStation Store, og nu er turen kommer til Xbox Live Gold-abonnenter. Ligesom med PlayStation Store, så giver Microsoft også gratis spil til deres Xbox 360- og Xbox One-spillere. Microsoft har nu bekræftet, hvilke spil, der er tale om.

De tidlige rygter om Project Cars 2 og Fable Anniversary har – utroligt nok – vist sig at være sande. Project Cars 2 er tilgængeligt allerede nu, og det kan downloades frem til d. 30. april. Fable Anniversary kan også downloades nu, men det er kun til og med d. 15. april.

Knights of Pen and Paper Bundle vil være tilgængeligt fra d. 16. april til og med d. 15. maj. Toy Box Turbos er det sidste spil, og det er gældende fra d. 16. april til og med d. 30. april. De fire spil har tilsammen en samlede værdi på over 890,- DKK.

Project Cars 2 fik gode anmeldelser med på vejen, men det vides endnu ikke, hvordan abonnenterne reagerer på to racerspil i den samme pakke.

Hvis I føler, at dette udvalg er skuffende, så håber vi, at I fik downloadet de gratis spil fra marts, herunder Batman: The Enemy Within, Sonic Generations og Shantae: Half-Genie Hero – sidstnævnte er dog gratis til og med d. 15. april.

I takt med, at Xbox Game Pass fortsat vokser, så bliver det interessant at se, hvordan Microsoft vil belønne deres abonnenter i form af gratis spil, når vi når den next-gen-konsollen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *