Duos og Kings Canyon får en permanent tilbagevenden i Apex Legends

Apex

Gode ting kommer i tre, men nu kommer de også i to – Apex Legends tilføjer duos som en permanent game mode. Dette, sammen med Kings Canyon, der bliver en permanent del af rotationen mellem baner og den nye Bloodhound-inspireret town-takeover. Der sker en hel masse i Apex Legends-universet, så lad os kigge på det.

Det siges, at fra d. 7 til og med d. 21. april, vil spillere kunne være en del af en begivenhed, der har fået navnet The Old Ways, der bygger på Bloodhounds historie. Det bliver ligesom Octanes Gauntlet, hvor en Bloodhound-inspireret lokation kommer frem på World’s Edge – og vi kommer til at kæmpe for chancen for high-tier loot. Det siges, at det vil gavne holdet, hvis man har en Bloodhound med sig.

Som en del af begivenheden, vil der være et Old Ways prize track, hvor man kan samle op til 1000 points per udfordring. Der er også en fed digital short om Bloodhounds vej fra en lille landsby til Apex Arena, hvis du ønsker en dybere forståelse for hans historie.

I forlængelse af The Old Ways-begivenheden, kommer, som tidligere nævnt, duos tilbage som en permanent game mode, og man vil fremadrettet kunne vælge mellem Kings Canyon og World’s Edge. Apex Legends’ første map er blevet bragt tilbage et par gange, efter World’s Edge erstattede Kings Canyon i Season 3. Og hvor meget jeg end elsker at lande på toget, så bliver det rart at komme tilbage på Kings Canyon.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *