Resident Evil 8 kommer angiveligt næste år med first-person-perspektiv

Resident

Det rygtes, at Resident Evil 8 er på vej. Nyheden stammer fra den notoriske leaker, AestheticGamer, aka Dusk Golem, der har haft ret i mange af sine påstande, herunder Resident Evil 3, der kom før tid. Eftersom det er et leak, så skal det naturligvis tages med et gran salt.

Han siger, at det kommende Resident Evil-spil startede som et spin-off, der skulle have heddet Resident Evil Revelations 3. Det blev dog ikke sådan, og det kommer derfor til at hedde Resident Evil 8. Dette er angiveligt fordi, at Capcom blev så imponeret over en tidlig version af spillet.

Det helt store kommer dog i form af et first-person-perspektiv, hvilket kan vise sig at være en noget så syret oplevelse, hvis man tager dets indhold i perspektiv, herunder hallucinationer, det okkulte og vanvid.

Det siges, at Resident Evil 8 kommer i 2021. Vi havde regnet med at høre fra Capcom til E3, men siden det event ikke længere bliver afholft grundet COVID-19, så ved vi ikke, hvornår Capcom vælger at be- eller afkræfte dette. Det giver dog dem, der hadede first-person-persketiv i Resident Evil 7 noget at være sure over lidt endnu.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *