The Last of Us-komponist slutter sig til holdet bag den kommende TV-serie

The Last of Us-komponist slutter sig til holdet bag den kommende TV-serie

Vi er så heldige, at Santaolla vender tilbage til rollen som komponist for The Last of Us: Part 2, der kommer på gaden d. 29. maj.

Neil Druckmann har annonceret, at den argentinske komponist, Gustavo Santaolalla, manden bag musikken fra The Last of Us, endnu engang vil røre vores sjæle med hans musikalske talent i den kommende TV-serie på HBO. Neil Druckmann har før rost veteranen for hans utrolige, musikalske talent. Det må også siges, at den atmosfære hans musik gav os i The Last of Us, var helt ekstraordinært. Det endte næsten med, at det bragte hele følespektrummet frem i én.

Som tidligere nævnt, så var det altså Santaolalla, der komponerede musikken til Naughty Dogs anmelderroste spil, The Last of Us. Han vandt sågar to priser for musikken, og han var nomineret til en mange, mange flere. Hvis man ser bort fra The Last of Us, så har han også stået bag musikken i flere flim og TV-shows, herunder Brokeback Mountain, Into the Wild, Making a Murderer, Narcos: Mexico med flere.

The Last of Us-serien bliver co-skrevet af Druckmann sammen med manden bag Chernobyl-serien, Craig Mazin. Den nye tilføjelse til teamet i form af Santaolalla gør os ellevilde, og det er svært at forestille sig et bedre team end dette.

Serien er stadig i et meget tidligt stadie, og plottet er derfor stadig meget tyndt, og en rolleliste er heller ej at finde. Vi ved, at den bliver baseret på begivenhederne, der finder sted i det første spil, som måske bliver supplementeret af noget af plottet fra The Last of Us: Part 2. Vi vil formentligt se Joel og Ellie nedkæmpe de udøde væsner, men vi ved også, at Joels veninde, Tess, og Ellies nære veninde, Riley, bliver en del af historien, og det samme gør Marlene, lederen af The Fireflies, og Maria, der er gift med Joels bror, Tommy.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *