World of Warcrafts double XP-event forlænges

Double xp

Det er blot dage før det skulle have været slut, men Blizzard forlænger deres double XP-event, som et svar på spillernes opråb. Begivenheden, kaldet Winds of Wisdom, skulle oprindeligt have sluttet på mandag, men spillerne var så skuffede over at se det gå, at Blizzard nu har valgt, at det skal forblive i spillet helt indtil pre-patchen for den kommende Shadowlands-expansion.

Det betyder, at WoW-spillere nu har flere måneder til at udnytte den ekstra XP fra quests, monstre og alt andet, der giver det. Det vides endnu ikke, hvornår Shadowlands kommer på gaden, så der er intet til at fortælle, hvornår pre-patchen ser dagens lys. Det er gode nyheder for alle, der ønsker at dræbe en masse fritid.

Winds of Wisdom skulle være blevet erstattet af en anden begivenhed, der kaldes for Exalt in the Impressive Influence, der fordobler mængden af reputation. Dette event vil stadig ske som planlagt, dog vil double XP-eventet køre sideløbende med dette.

Det betyder, at lige nu er et fantastisk tidspunkt at starte din rejse gennem Azeroth, hvis du har leget med idéen, eller hvis du ønsker at have en karakter til Shadowlands’ lancering. De to events gør, at du hurtigt kommer i level 120 og hurtigt opbygge god reputation, der lukker op for mange fede belønninger, herunder Allied Races.

Det kan dog også være, at du ønsker at fjerne fingeren fra aftrækkeren lidt endnu. Blizzard har nemlig planer om at implementere et helt nyt levelingsystem, hvor de skubber højest mulige level fra 120 ned til 60. De tilføjer også en ny startzone, der kaldes Exile’s Reach sammen med ændringerne til deres levelingsystem. Den måde, du leveler på ændres også. I stedet for at spille gennem de samme zoner, du har gjort utallige gange, skal du i stedet vælge de zoner, der får dig fra level 10 til level 50, hvor Shadowlands begynder.

Det lyder som yderst spændende tiltag. Vi har oplevet tidsrejser og nye expansions, og med det er World of Warcrafts historie blevet lidt af et rod. Dette nye system vil gøre det hele mere enkelt og hurtigere – selvom double XP klart giver dig den hurtigste vej til endgame.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *